Bosch WGB25607NL wasmachine met 10 kg. vulgewicht en 1600 toeren

* ACTIE * € 100,- cashback

ACTIE: € 100,- cashback
Koop t/m 30 juni deze BOSCH wasmachine en profiteer van € 100,- refund van Bosch
Bekijk actie

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Meer opties

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Beschrijving WGB25607NL

Lees verder

De Bosch WGB25607NL is een voorlader wasmachine uitgevoerd met 1600 toeren, een trommelinhoud van 10 kg en een zuinig energieklasse A label.

Deze wasmachine is verder voorzien van een koolborstelloze inverter motor De draairichting van de deur van de wasmachine is links.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- 4D Wash System: maakt zelfs zwaar vervuilde was energiezuinig schoon.
- Energieklasse A: bespaar energie met het meest zuinige energielabel A.
- ActiveWater Plus: voor zeer efficiënt waterverbruik, zelfs bij kleinere hoeveelheden wasgoed, dankzij automatische ladingsdetectie.
- 10 kg Vario Trommel: genoeg ruimte voor grote ladingen of grote items
- Kleine belading: programma voor één item.

Energieklasse A - Beste energieklasse: A
Door energiezuinige apparaten te gebruiken, bespaar je waardevolle grondstoffen. Houd als het kan daarom rekening met het water- en energieverbruik wanneer je een nieuw apparaat aanschaft. Het energielabel vermeldt de energieklasse (van A tot G), het geluidsniveau, het vulgewicht en het stroom- en waterverbruik van het betreffende apparaat. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparingssysteem bereiken onze Bosch wasmachines bij elke wasbeurt de beste energieklasse A, zonder dat dit ten koste gaat van de resultaten.

ActiveWater Plus - Bespaar water bij het wassen van kleine ladingen
Hoe klein je was ook is, onze ActiveWater Plus-technologie levert perfecte resultaten en gebruikt bij elke wasbeurt precies de juiste hoeveelheid water. Dit zorgt voor zeer efficiënt waterverbruik, zelfs bij kleinere ladingen. Verschillende sensoren in de wasmachine meten automatisch de exacte belading en stemmen hier het waterverbruik precies op af. Bespaar tot 50% water bij het wassen van kleinere ladingen.

4D Wash met Intensive Plus - Een vlekkeloos resultaat voor zwaar vervuilde was
Ons uiterst efficiënte 4D Wash System is zelfs tegen zwaar vervuilde was opgewassen. Door de directe waterstraal en het extra centrifugeren, wordt wasmiddel en water zo efficiënt en effectief mogelijk gebruikt. Het resultaat? Een vlekkeloze was zelfs bij een volle trommel, doordat het water en wasmiddel tot dieper in de stoffen kunnen doordringen. Wanneer je wasbeurt wel een extra boost kan gebruiken, kies je simpelweg het 4D Wash System met Intensive Plus. Iedere keer weer perfect schoon. 10 kg Vario Trommel - Extra grote 10 kg trommel
Dankzij onze grote trommel worden water en wasmiddel gelijkmatig en efficiënt verdeeld tijdens het wassen. Nu kun je tot 10 kg wassen met onze grote Vario Trommel: genoeg ruimte om het wasgoed zachtjes te laten bewegen, zelfs voor grote items zoals spreien of beddengoed. Met als resultaat 10 kg moeiteloos en perfect schone was.

Hygiëne Plus - Hygiënisch wassen, zelfs op 40°C
Soms is schoon niet schoon genoeg. Daarom hebben we het Hygiëne Plus-programma ontwikkeld. Het houdt de temperatuur tijdens de wascyclus constant en er wordt een extra spoelcyclus toegevoegd om hygiënisch schoon wasgoed te garanderen, waarbij ziektekiemen en huisstofmijt bijzonder effectief worden gedood. Het resultaat: hygiënische wasresultaten die 99,99% van de veelvoorkomende ziektekiemen doden, zelfs op 40ºC.

Kleine belading - Was individuele items zonder schuldgevoel
Wil je een t-shirt wassen, maar heb je niet genoeg voor een volle wastrommel? Kies dan voor de optie Kleine Belading. Deze optie laat je individuele items of zeer kleine ladingen tot 0,5 kg wassen en tot 40% energie besparen. Een slimme manier om losse items te wassen zónder schuldgevoel.

Iron Assist - Vermindert kreukels en verkleint je stapel strijkgoed
Kleding kreukvrij krijgen met minimale inspanning? Iron Assist stoomt gewassen en gedroogde kledingstukken zachtjes in slechts 20 minuten. Ook kreukels op een gedragen overhemd of broek verdwijnen. Plaats items gewoon in de machine en laat Iron Assist de rest doen. De functie vermindert kreukels tot wel 50%* waardoor je minder hoeft te strijken.

Home Connect - Slimme apparaten maken het leven makkelijker
Haal de toekomst in huis met Home Connect. De app maakt verbinding met je slimme huishoudelijke apparaten, zodat je ze eenvoudig bedient vanaf je telefoon of tablet.

Home Connect - Houd je was altijd in de gaten, waar je ook bent
Niemand doet graag de was, zeker niet wanneer je haast hebt en moet wachten tot je machine klaar is. Daarom geven de Bosch wasmachines je de volledige controle over je was met de handige Home Connect app. Stuur je machine eenvoudig aan vanaf je smartphone. Waar je ook bent, je bent nooit meer dan één klik verwijderd van je apparaat. Zo kun je altijd zien hoe het met je was gaat, ook als je niet in de buurt bent.

Home Connect - Je wasmachine doet wat je zegt
Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa kun je je wasmachine nu met je stem bedienen. Zoek uit of de relevante Home Connect skill in de Alexa-app beschikbaar is in jouw land en taal. Activeer de skill om verbinding te maken tussen Amazon Alexa en je wasmachine.

Home Connect: Remote Diagnostics - Slimme service voor slimme oplossingen
Werkt één van je huishoudelijke apparaten niet naar behoren en weet je niet waarom? Met onze diagnoseservice op afstand staan we klaar om je te helpen*. Bel de Home Connect Hotline en maak een afspraak voor een diagnose. Het team kijkt op afstand mee naar je apparaat om het probleem vast te stellen en vertelt je wat je moet doen. Als het nodig is, komt er een monteur langs om het probleem op te lossen. Slimme service betekent slimme oplossingen. *Beschikbaarheid afhankelijk van locatie.

Home Connect meldingen - Houd altijd contact met je wasmachine
Met een drukke agenda wil je niet steeds hoeven wachten tot je was klaar is. En het is al helemaal zonde van de moeite om helemaal naar zolder te lopen om er vervolgens achter te komen dat de wasmachine nog 6 minuten moet. Geef via de Home Connect app aan dat je notificaties wilt ontvangen met updates. Zo krijg je eenvoudig een melding op je telefoon of smartwatch als de wasmachine klaar is. Simpel!

Easy Start
Het kiezen van het juiste wasprogramma voor elke vlek kan erg ingewikkeld zijn en leiden tot minder dan perfecte reinigingsresultaten. Home Connect met eenvoudige Easy Start functie vereenvoudigt dit en beveelt altijd het juiste programma aan, rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat. Iedere keer weer. En bij elke wasbeurt. Jij hoeft alleen maar de kleur, het soort materiaal en de vuilheidsgraad van je wasgoed in te voeren in de Home Connect-app. De app vertelt je dan welk programma je moet kiezen zodat je een perfect resultaat krijgt, was na was.

Anti-vlekken - De juiste behandeling voor iedere vlek
Het juiste wasprogramma kiezen voor elke vlek kan lastig zijn. Het anti-vlekkensysteem verwijdert 16 van de meest hardnekkige soorten vlekken, variërend van vet en bloed tot cosmetica en thee. De wasmachine past automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd aan voor de betreffende vlek voordat het door jou gekozen programma start. Dus hoe hardnekkig de vlek ook is, met Anti-vlekken kom je er gemakkelijk vanaf.

AquaStop - De beste waterbeveiliging
AquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor je wasmachine en bestaat uit maar liefst een zesvoudige bescherming. Daarnaast is AquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van je apparaat.

SpeedPerfect - Perfect schoon, maar dan tot wel 65% sneller*
Voor wie tijd van belang is, verkorten wasmachines met SpeedPerfect de wastijd tot 65%* zonder in te leveren op de resultaten. SpeedPerfect kan worden gecombineerd met de meeste wasprogramma's en is geschikt voor alle soorten wasgoed. Draai bijvoorbeeld het gecombineerde programma met SpeedPerfect, om tot 4 kilo gemengd wasgoed grondig te wassen in slechts 46 minuten.

SuperKort 30' - Tot 3,5 kg wasgoed in slechts 30 minuten schoon
Heb je maar weinig tijd om de was te doen? Was je lichtbevuilde was dan met SuperKort 30'! Je wast tot wel 3,5 kg wasgoed in een recordtijd van 30 minuten weer helemaal schoon. Het programma bestaat uit wassen, spoelen en centrifugeren. Activeer SpeedPerfect voor een extra kort programma van slechts 15 minuten.

VarioTrommel - Wast efficiënt maar is ook voorzichtig voor je kleding
Je favoriete of delicate kledingstukken kunnen na veelvuldig wassen beschadigd raken. Met de VarioTrommel gebeurt dit niet. De unieke, gepatenteerde trommelstructuur wast alle soorten kleding voorzichtig en efficiënt door het water gelijkmatig te verdelen, zonder je geliefde items uit te rekken, te kreuken of te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma roteren de asymmetrisch ontworpen peddels het wasgoed naar het midden van de trommel, ongeacht de draairichting. Dit zorgt niet alleen voor een intensieve reiniging van sterk vervuilde kledingstukken, maar ook voor een snellere, grondigere reiniging voor de gehele lading.

Anti Vibration zijwand - De fluisterstille wasmachine
Het innovatieve Anti Vibration design van de zijwanden is niet alleen mooi om te zien, het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en minder trillingen. De verbeterde isolatie dempt bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch wasmachines indrukwekkend stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

Comfort Control touch - Vind en selecteer eenvoudig het gewenste programma
Met het gebruiksvriendelijke Comfort Control touch-bedieningspaneel vind je snel en eenvoudig het programma dat je nodig hebt. Ergonomisch geplaatst en naar je toe gekanteld aan de voorkant van de machine, licht het grote, stijlvolle bedieningspaneel op wanneer je het apparaat aanzet. Je vindt eenvoudig het juiste programma of de juiste functie. Je kunt de machine dus gemakkelijk starten en doorgaan met andere taken.

TouchControl - Gemakkelijk te bedienen via het touch-display
Je bedient de wasmachine eenvoudig via het grote display welke je via aanraking bedient. Daarnaast zie je in een oogopslag de huidige informatie zodat je precies weet hoelang het wasprogramma nog duurt.

Bijvulfunctie - Mis nooit meer een kledingstuk met de handige Bijvulfunctie
Ben je vergeten een kindersok of een verdwaald T-shirt in de wasmachine te stoppen? Geen probleem! Met de Bijvulfunctie kun je tijdens de wasbeurt makkelijk kleding toevoegen of verwijderen*. Druk gewoon op de Bijvulknop, open de deur, voeg de vergeten kledingstukken toe en ga door met wassen.

Tijduitstel-functie - Tijduitstel-functie
Stel de start van het wasprogramma gewoon uit zodat je was klaar is wanneer het jou uitkomt. Zodra je naar bed gaat, kun je de starttijd eenvoudig uitstellen zodat de was 's ochtends klaar is. Met Bosch wasmachines met Tijduitstel-functie bepaal je zelf de eindtijd van je was binnen de komende 24 uur.

Donkere Was programma - Houd donkere kleding als nieuw!
Voorkom dat donkergekleurde kleding al na een paar wasbeurten vervaagt! Met ons speciale programma zorgen wij voor jouw donkere kleding. De instellingen helpen de kleurintensiteit van je donkere kledingstukken te behouden, zodat ze er langer als nieuw uitzien. Maak je nooit meer zorgen dat je favoriete zwarte shirt grijs wordt!

Intensive Plus - Een extra sterke reiniging
Sterk vervuild wasgoed heeft soms meer nodig dan een regulier wasprogramma, zoals voetbalkleren of slaapzakken na een kampeeruitje. Selecteer dan Intensive Plus. Deze extra sterke reiniging maakt zelfs sterk vervuilde was goed schoon. Dit programma is ook handig wanneer je de wasmachine helemaal vol doet. Dan weet je zeker dat alle was goed schoon wordt.

Eco Silence Drive™ - Een gegarandeerd stille motor die lang meegaat
Laat de rust in huis niet verstoren door het geluid van je wasmachine. De Eco Silence Drive™ van Bosch is zó stil, dat je bijna zou vergeten dat je wasmachine aanstaat. De koolborstelloze, energiezuinige motor gaat stil te werk en gaat bijzonder lang mee, met maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen.

Info van fabrikant

Bosch merk informatie Bosch WGB25607NL wasmachine

Prestaties en verbruik:
- Energie efficiëntieklasse¹: A
- Energie² / Water³: 51 kWh / 49 liter
- Vulgewicht: 1 - 10 kg
- Programmaduur⁴: 3:55 uur:min
- Centrifuge droogklasse: A
- Centrifugesnelheid**: 400 - 1600 rpm
- Geluidsniveau: 72 dB (A) re 1 pW
- Geluidsniveauklasse: A

Programma's
- Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
- Speciale programma's: Jeans / Donkere was, Afpompen/Centrifugeren, Snel/Mix, Sport, Spoelen, SuperKort 15/30 min., Hygiëne Plus
- Programma's te selecteren via de App: Dekbedden, Gordijnen, Handdoeken, Overhemden

Opties
- Home Connect: Monitoring en beheer op afstand, Energie Management, Remote Diagnostics, extra programma's downloaden. Houd je apparaat altijd up-to-date met firmware updates.
- AntiVlekken systeem: 6 speciale vlekkenprogramma's, 10 extra vlekkenprogramma's via Home Connect
- Iron Assist: stoomprogramma om droge kledingstukken te ontkreuken
- Touch Control toetsen incl. LED indicatie: Aan/uit, Klaar in, Vlekkenautomaat, Intensive Plus, kinderbeveiliging, Geheugenfunctie, Nachtwas, Remote Start, Start/Bijvullen, Temperatuurkeuze, SpeedPerfect, Voorwas, Toerentalkeuze, Extra water/Spoelstop

Comfort / Zekerheid:
- Bijvulfunctie: Iets vergeten? Eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het programma.
- Kleine belading: was efficiënt één of enkele kledingstukken
- Elegant en gekanteld bedieningspaneel voor comfortabel gebruik
- 4D Wash-systeem: vlekkeloze wasresultaten dankzij het ongekend efficiënt doordringen van water en wasmiddel
- Hygiene Plus: schoon wasgoed en gelijktijdig effectief bacteriën doden
- XXL 70 l
- Trommelverlichting: ideaal in een donkere omgeving
- Vario Trommel: zacht en efficiënt wassen
- 32 cm vulopening, chroom, zwartgrijs met 182° te openen deur
- Eco Silence Drive: de meest energiezuinige en stille motortechnologie
- 10 jaar garantie op de koolborstelloze Eco Silence Drive motor
- Lagere geluidswaarden (dB) door extra isolerend materiaal
- ActiveWater Plus: voor zeer efficiënt gebruik van water, zelfs met een kleine belading dankzij automatische beladingsdetectie.
- AntiVibration Design: meer stabiliteit en stilte
- Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie
- AquaStop waterbeveiliging: Bosch garantie bij waterschade - gedurende de gehele levensduur*
- Verbruiksindicator: telt aantal gedraaide programma's
- Schuimherkenning
- Indicatie overdosering wasmiddel
- Elektronisch onbalans-controlesysteem
- Kinderbeveiliging op de deur
- Signaal bij einde van het programma
- Doseerhulp voor vloeibaar wasmiddel
- Easy Clean lade

Technische specificaties:
- Onderbouwbaar onder 85 cm nishoogte
- Afmeting apparaat (H x B): 84.5 cm x 59.8 cm
- Diepte apparaat: 59.0 cm
- Diepte apparaat incl. deur: 64.8 cm
- Diepte apparaat met geopende deur: 109.0 cm

Programma overzicht:
- Fijne was
- Kreukherstellend
- Witte/bonte was
- Wol-handwas

Specificaties

Vulgewicht trommel
10 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A
Merk
Bosch
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Kenmerken wasmachine
Home Connect
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
845 x 598 x 590 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH wasmachine WGB25607NL ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH wasmachine WGB25607NL adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • AEG LR9HAMBURG

  Op voorraad
  (2)
  10 kg.
  1600 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Ander merk of kleur

 • Asko W4096P.W/3

  Op voorraad
  (4)
  9 kg.
  1600 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A
 • Asko W4086C.S/3

  2-4 werkdagen
  8 kg.
  1600 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A
 • Asko W4086C.W/3

  Op voorraad
  (7)
  8 kg.
  1600 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Huidig product

 • Bosch WGB25607NL

  10 kg.
  1600 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

* ACTIE * € 100,- cashback

ACTIE: € 100,- cashback
Koop t/m 30 juni deze BOSCH wasmachine en profiteer van € 100,- refund van Bosch
Bekijk actie
1289,00


Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl