Bosch

Bosch SPV46IX03E inbouw vaatwasser

Korte beschrijving

De Bosch SPV46IX03E is een smalle inbouw vaatwasser van 45 cm. breed. De SPV46IX03E is volledig integreerbaar, wat betekent dat uw eigen keukenpanneel op de deur wordt gemonteerd. De bediening van de SPV46IX03E bevindt zich bovenop de deur.
Lees verder

Smalle inbouw vaatwasser, 45 dB en volledig geintegreerd

Geluidsniveau (db)
45,00
Energieklasse
Energieklasse A+
Bestek plaatsen in
Bestekmand in onderkorf
Bekijk specificaties

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Bosch kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

   

De Bosch SPV46IX03E is een smalle inbouw vaatwasser van 45 cm. breed. De SPV46IX03E is volledig integreerbaar, wat betekent dat uw eigen keukenpanneel op de deur wordt gemonteerd. De bediening van de SPV46IX03E bevindt zich bovenop de deur.

Beschrijving

De Bosch SPV46IX03E is een smalle inbouw vaatwasser van 45 cm. breed. De SPV46IX03E is volledig integreerbaar, wat betekent dat uw eigen keukenpanneel op de deur wordt gemonteerd. De bediening van de SPV46IX03E bevindt zich bovenop de deur.

De vaatwasser heeft een energielabel A+, wat betekent dat het een zuinige vaatwasser is, maar dat het zuiniger kan (A+++ is het meest zuinige). Het geluidsniveau van de SPV46IX03E ligt dankzij de EcoSilence motor en geluiddempende materialen op 45 dB, wat zeer stil is. Ideaal voor open keukens, geen last van geluid.

Met VarioSpeed Plus kan u tot wel drie keer sneller spoelen! Met behoud van het optimale reinigings- en droogresultaat, reinigt de SPV46IX03E is een mum van tijd uw vaat. Perfect voor bijvoorbeeld feestjes, als je snel schoon servies nodig hebt.

Wilt u dat de vaat schoon is als u wakker wordt of als u thuis komt? Met de uitgestelde start kunt u instellen dat de vaatwasser begint als u ligt te slapen of als u op uw werk zit. Zo hoeft u niet meer op uw vaatwasser te wachten.

Met alle sensoren in de SPV46IX03E, kan deze precies meten hoeveel vaat er in de machine staat en hoe vuil deze is. Het wasprogramma wordt hierop aangepast zodat er nooit te veel water en energie wordt gebruikt. Ook bij halve belading! Wel zo goed voor het milieu, en voor uw portemonnee.

De SPV46IX03E heeft een kuip van roestvrijstaal. Hier blijven etensresten, in tegenstelling tot een kunststof kuip, minder goed aan plakken. En dat verbetert de levensuur van uw machine weer!

Heeft u kinderen, of een allergie? Dan wil je dat je vaat hygiënisch schoon wordt. Dankzij de HygiënePlus-functie kan dat! De machine spoelt in deze stand net wat langer op een hoge temperatuur, om er zeker van te zijn dat alle bacteriën dood gaan.

Iedereen houdt van duidelijkheid. Daarom geeft de SPV46IX03E heel duidelijk aan of 'ie nog bezig of klaar is: door middel van een rood licht op de vloer.


Productinfo van fabrikant

Bosch SPV46IX03E vaatwasser
SPV46IX03E SuperSilence Vaatwasser 45 cm Volledig integreerbaar


Algemene informatie:
- Energie-efficiëntieklasse: A+
- Capaciteit: 9 standaard-couverts
- 6 Programma's: Intensief 70°C, Auto Plus 45-65°C, Eco 50°C, Nachtprogramma 50°C en GLAS
- 3 Speciale functies: VarioSpeedPlus, HygiënePlus, Extra Droog
- DoseerAssistent: vaatwasmi

Programma overzicht:
- Auto
- Eco
- Glass
- Intensief
- Nachtprogramma
- Snel

Extra functies:
- Extra droog
- HygienePlus
- Machine Care
- VarioSpeedPlus

Accessoires:
- SGZ1010
- SGZ3003
- SMZ5000
- SMZ5001
- SMZ5003
- SMZ5005
- SMZ5300

Specificaties

Geluidsniveau (db)
45,00
Energieklasse
Energieklasse A+
Bestek plaatsen in
Bestekmand in onderkorf
EAN
4242005068555
Merk
Bosch
Soort
vaatwasser
Soort inbouw vaatwasser
Volledig geintegreerd
Type
Inbouw - volledig geintegreerd
Afwasresultaat
A
Droogresultaat
A
Waterverbruik
7 liter
Neerklapbare steunen
Halve belading
Verstelbare bovenkorf
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Aantal programma's
6 programma's
Maximale reinigingstemperatuur
70 graden
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Kenmerken vaatwasser
Kuip van roestvrijstaal
Breedte
Smal - 45 cm breed
Inbouw model: nis hoogte
Normaal - nis 82 tot 87 cm
Energieverbruik
0.78 kWh/programma
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en type (half of volledig geintegreerd). Pak de vaatwasser uit en installeer deze volgens de voorschriften. Sluit elektra, water en afvoer aan. Monteer uiteindelijk uw eigen keukendeur op de inbouw vaatwasser.
Buitenmaten ( h x b x d )
815 x 448 x 550 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
815-875 x 450 x 550 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH vaatwasser smal SPV46IX03E ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH vaatwasser smal SPV46IX03E adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 10 jaar motorgarantie bij Logixx 8 wasmachine
Heeft u een Bosch wasmachine uit de Logixx 8 serie gekocht met een EcoSilence Drive motor? Dan ontvangt u hier kosteloos 10 jaar motorgarantie op. U dient uw aankoop hiervoor te registreren om de 10 jaar garantie te ontvangen. Bij een servicebezoek dient u dit certificaat samen met een kopie van de aankoopnota aan de monteur te kunnen tonen.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc