Boretti

Boretti VT946IXG fornuis

Korte beschrijving

De Boretti VT946IXG is een roestvrijstaal design fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd met dubbele oven. Unieke aan dit fornuis is de gasoven welke beschikt over een lage aansluitwaarde en een hoge luchtvochtigheid.
Lees verder

6-pits gas fornuis rvs met gasoven

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,3 kW
Bekijk specificaties
De Boretti VT946IXG is een roestvrijstaal design fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd met dubbele oven. Unieke aan dit fornuis is de gasoven welke beschikt over een lage aansluitwaarde en een hoge luchtvochtigheid.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Boretti VT946IXG is een roestvrijstaal design fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd met dubbele oven. Unieke aan dit fornuis is de gasoven welke beschikt over een lage aansluitwaarde en een hoge luchtvochtigheid.

Het kookgedeelte is verder voorzien van 6 branders waaronder een wokbrander linksvoor. Bovenop de branders zijn drie gietijzeren pandragers geplaatst welke zorgen voor een stabiele ondergrond. Praktisch verder is de thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas) en de automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen.

De Boretti VT946IXG beschikt verder over een opbergruimte onder de ovens. Voor plaatsing zijn de telescopische poten welke in hoogte verstelbaar zijn erg handig. Daarnaast kan dit fornuis strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden dankzij de aanwezigheid van geforceerde mantelkoeling.


Productinfo van fabrikant

Boretti VT946IXG fornuis

- Koele deur
- Elektronische programmeerklok

Kookgedeete:
- 6 branders
- 1 Wokbrander 4,30 kW
- 3 Gasbranders 2,60 kW
- 2 Gasbrander 1,80 kW
- Gietijzeren pannendragers
- Automatische
- vonkontsteking
- Thermokoppelbeveiliging

Ovens:
- Quickstart
- Ovenklep
- Gasoven

Inclusief:
- 2 ovenroosters voor 60 cm
- 1 ovenrooster voor 30 cm
- 1 vangschaal voor 60 cm
- 1 vangschaal voor 30 cm

Aansluitwaarde
Gasoven: 2,30 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,3 kW
Soort oven
Gas oven
EAN
8715775024053
Productcode fabrikant
VT-946 IXG
Merk
Boretti
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
60 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Boretti assortiment lijnen
Veneto
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Gasoven
Inhoud tweede oven
36 liter
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,30
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geinstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van dit fornuis besteld worden. Mocht
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.

Garantie

Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis gasoven VT946IXG. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Video

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc