Boretti VFPNR104ZW gas fornuis

met 5 branders, zwart met frytop

  Helaas!

  Dit artikel is uit het assortiment.

  Bekijk direct welke Boretti fornuis hiervoor de opvolger is.

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Boretti VFPNR104ZW is een gas fornuis voorzien van - waaronder een 4,3 kW sterke wokbrander - 5 branders en een frytop bakplaat. Deze bakplaat is ideaal voor de vetarme bereiding van vlees, vis, groente e.d. Dit fornuis is uitgevoerd in de kleur zwart met chroom beslag en heeft twee ovens, een draaispit / braadspit, heldere binnenverlichting en een zuinig energieklasse A label.

  De VFPNR104ZW behoort tot de Veneto-serie, is 100 centimeter breed en beschikt over een multifunctionele elektrische oven. De oven links heeft een inhoud van 60 liter, terwijl de rechter oven een inhoud van 43 liter heeft. Praktisch zijn de diverse ovenfuncties zoals hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies. Standaard worden er 3 roosters en 2 vangschalen meegeleverd. Omdat dit fornuis meerdere ovens heeft, zijn deze bakplaten / roosters verdeeld over de verschillende ovens.

  Opbergruimte onder de ovens
  Onder de ovens bevindt zich een handige opbergruimte toegankelijk d.m.v. een opberglade. Handig om roosters en/of vangschaal uit de oven - welke u niet gebruikt - in op te bergen

  Fry-top bakplaat
  De bakplaat is uitgevoerd in 8 mm. dik roestvrijstaal en weegt ongeveer 9 kg. Doordat verschillende lagen in verschillende richtingen bovenop elkaar geplaatst zijn, wordt kromtrekking voorkomen en blijft de bakplaat zeer warmtevast. U verwarmt de bakplaat gedurende 6 minuten voor op de hoogste stand. Draai nu de brander onder de frytop laag en plaats uw gerecht op de bakplaat. Doordat deze zeer heeft is en blijft worden vlees en vis direct dichtgeschroeid, waardoor smaak en vitamine blijft behouden. Omdat de fry-top bakplaat na afloop ook nog eens eenvoudig is te reinigen, is dit een echte aanwinst voor iedere keuken

  Plaatsing in de keuken
  De Boretti VFPNR104ZW is uitgevoerd met geforceerde mantelkoeling en kan zodoende strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland geplaatst worden. Tot slot is het handig te weten dat dit fornuis uitgevoerd is met telescopische poten, waardoor het fornuis eenvoudig op de door u gewenste hoogte versteld kan worden. Met verhoogde poten (apart bestelbaar) kan het fornuis zelfs nog hoger geplaatst worden). Houdt u bij plaatsing van deze fornuis rekening met de aansluitwaarde van 5,0 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd. U dient dit fornuis op 2 x 16 Amp. af te zekeren.


  Belangrijkste Voordelen op een rij

  • De oven is instelbaar tot maximaal 300 graden. Dit is ideaal voor de bereiding van pizza, kort intens bakken en bijvoorbeeld gratineren. Deze is digitaal instelbaar, waarbij de temperatuur in het display wordt weergegeven.
  • Meer flexibiliteit: in de twee ovens kunnen verschillende gerechten tegelijkertijd worden bereid. Uiteraard kunt u de ovenfunctie en temperatuur apart regelen.
  • Het kookvlak bij Boretti fornuizen is optimaal ingedeeld. Tussen de voorste en de achterste brander bevindt zich een afstand van 28 cm. Hierdoor is het mogelijk om twee grote pannen achter elkaar op het fornuis te plaatsen.
  • De branders zijn uitgevoerd in messing, met gietijzeren pandragers. Messing branders leveren door een aanzienlijk betere verbranding 25% meer rendement op. Dit zorgt er niet alleen voor dat u water sneller kookt, maar maakt het fornuis ook nog eens veel stiller.
  • Het kookgedeelte is uitgevoerd met gietijzeren pandragers. Deze zijn niet alleen sterk in kwaliteit, pannen e.d. staan er ook veel stabieler op. Omdat de pannendragers uit meerdere delen bestaan, zijn deze gemakkelijker te reinigen.
  • De ovendeur kan eenvoudig verwijderd worden, waardoor u deze gemakkelijker kunt schoonmaken.
  • Praktisch bij de VFPNR104ZW is de QuickStart voorverwarm functie, waardoor ovens veel sneller op temperatuur zijn. Zo kan een 90 cm. brede oven in slechts 9 minuten op 180 graden gebracht worden.

  Info van fabrikant


  - Breedte: 100cm.
  - Collectie: Veneto
  - Type ovenruit: Classico
  - Beslag: chroom

  Kookgedeelte:
  - Soort kookgedeelte: gas
  - Frytop bakplaat: ja
  - Wokbranders: 1 x 4,3 kW
  - Fry-Top: 1 x 3,10 kW
  - Normaal branders: 2 x 2,60 kW
  - Kleine brander: 1 x 1,80 kW
  - Aantal branders/zones: 5

  Oven(s):
  - Soort ovens: beide elektrisch
  - Aantal ovens: 2
  - Binnenverlichting: ja
  - Braadthermometer: nee

  Specificaties

  Breedte
  100 cm breed
  Aantal branders / zones
  5-pits + frytop bakplaat
  Vermogen wokbrander (gas)
  4,3 kW
  Soort oven
  Elektrische oven
  EAN
  8715775079589
  Productcode fabrikant
  VFPNR-104 ZW Veneto
  Merk
  Boretti
  Soort
  fornuis
  Kleur
  Zwart
  Fornuis in hoogte verstelbaar
  Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
  Soort kookgedeelte
  Gas
  Energieklasse
  Energieklasse A
  Inhoud
  60 liter
  Boretti assortiment lijnen
  Veneto
  Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
  Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
  Verlichting, Onderwarmte, Grote vlak-grill, Hetelucht met grill, Hetelucht convex-element, Grote vlak-grill met braadspit
  Inhoud tweede oven
  43,7 liter
  Locatie gas aansluting
  Links onder (als u voor het fornuis staat)
  Aansluitwaarde elektra (kW)
  5,00
  Gebruik buiten Nederland
  Dit fornuis heeft alleen een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geïnstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van dit fornuis besteld worden.
  Installatie
  LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.
  Buitenmaten ( h x b x d )
  850-910 x 1000 x 600 mm.
  Afstand tussen voorste en achterste brander
  28 cm.

  Garantie

  Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis zwart VFPNR104ZW. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

  Garantie bepalingen
  Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
  Registratie van uw aankoop
  Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
  Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

  5 jaar garantie
  Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
  Boretti HiFive garantieplan
  Wat te doen bij een storing?
  Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

  Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
  Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Bijpassende producten

  Vink producten aan om mee te bestellen.  Alternatieven

  Huidig product

  Luxere Boretti

  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Vragen

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag