Boretti

Boretti VFPN93AN DF fornuis

Korte beschrijving

De Boretti VFPN93ANDF is een 90 cm. breed fornuis uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit nostalgisch vormgegeven fornuis beschikt over een 4-pits kookgedeete met een Dual Fuel brander linksvoor en een frytop bakplaat. Daaronder is een multifunctionele oven met een inhoud van 78,6 liter geplaatst.
Lees verder

6-pits gas fornuis antraciet

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Overzicht levertijd

Verwachting: 4-6 weken
Lange levertijd i.v.m. productie op bestelling.
Exacte levertijd op aanvraag.

€ 3.494,00

Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen
Met 5 jaar garantie (normaal 2 jaar)

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Boretti kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

Overzicht levertijd

Verwachting: 4-6 weken
Lange levertijd i.v.m. productie op bestelling.
Exacte levertijd op aanvraag.
Bel 035-6918115 of mail ons

   

De Boretti VFPN93ANDF is een 90 cm. breed fornuis uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit nostalgisch vormgegeven fornuis beschikt over een 4-pits kookgedeete met een Dual Fuel brander linksvoor en een frytop bakplaat. Daaronder is een multifunctionele oven met een inhoud van 78,6 liter geplaatst.

Beschrijving

De Boretti VFPN93ANDF is een 90 cm. breed fornuis uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit nostalgisch vormgegeven fornuis beschikt over een 4-pits kookgedeete met een Dual Fuel brander linksvoor en een frytop bakplaat. Daaronder is een multifunctionele oven met een inhoud van 78,6 liter geplaatst.

Kookgedeelte:
De bovenzijde van het fornuis heeft een Dual Fuel brander linksvoor. Bij deze brander is de binnenste en buitenste ring apart van elkaar te bedienen waardoor de brander veelzijdiger gebruikt kan worden. Zo kan bij het ontsteken van beide ringen de brander als wokbrander op een vermogen van 5,0 kW gebruikt worden. Indien echter alleen de binnenste ring ontstoken wordt kan de brander als kleine sudderbrander gebruikt worden.

Praktisch verder bij het kookgedeelte is de frytop bakplaat. Deze zware bakplaat heeft meerdere lagen roestvrijstaal. Dit voorkomt niet alleen het kromtrekken maar zorgt er ook voor dat de plaat zeer warmtevast is. Indien u vlees of vis op de plaat legt blijft de plaat op temperatuur waardoor vlees en vis razendsnel dichtgeschroeid worden. Hierdoor blijft kwaliteit en smaak behouden.

Oven met energieklasse A label:
Onder het kookgedeelte is een multifunctionele oven geplaatst. Deze oven heeft 12 functies waaronder hetelucht, grill, onder/bovenwarmte en ontdooistand. De oven is verder voorzien van een inhoud van 89 liter en heeft een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen. Desgewenst is het daarbij mogelijk via de programmeerbare klok de oven van een gewenste tijd te voorzien. Standaard worden twee roosters en een vangschaal meegeleverd.

Plaatsing
De Boretti VFPN93ANDF heeft geforceerde mantelkoeling en kan zodoende strak in een keuken ingebouwd worden. Dankzij de telescopische poten kan het fornuis daarbij eenvoudig in hoogte versteld worden.


Productinfo van fabrikant

Boretti VFPN93ANDF fornuis
Dual Fuel wokbrander met 5 kW vermogen
Opbergruimte onder fornuis
Stelpoten (tot werkbladhoogte van 91cm)
Optioneel: SP4 stelpoten (werkbladhoogte tot 100cm)Kookplaat:
- RVS vangschaal
- XL-branderafstand van 28cm (uniek)

4 messing branders en frytop:
- Frytop met daaronder vispanbrander
- 1 krachtige wokbrander: 5,0 kW (Dual Fuel)
- 1 snelle gasbrander: 2,6 kW
- 2 Semi-snelle gasbranders: 1,8 kW

- Thermokoppel beveiliging
- Automatische vonkontsteking
- Gietijzeren pannendragers

Oven:
- 89 liter inhoud
- Van 30 tot 300 graden instelbaar
- Triple Glass deuren (koele deur)
- Digitale temperatuurregelaar
- Draaispit functie
- Quickstartfunctie (Oven snel op temperatuur)

Inclusief:
2 ovenroosters
1 vangschaal
1 draaispit

Ovenfuncties:
- ovenverlichting
- onder- en bovenwarmte
- onderwarmte
- bovenwarmte
- hete lucht
- grill
- hete lucht + grill
- geventileerde turbogrill
- intensief bakken
- draaispit
- ontdooien

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775109279
Productcode fabrikant
VFPN-93 AN DF
Merk
Boretti
Soort
fornuis
Kleur
Antraciet
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
89 liter
Kenmerken fornuis
Opbergruimte onder oven
Boretti assortiment lijnen
Veneto
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,40
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geinstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van dit fornuis besteld worden. Mocht
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
850-910 x 900 x 600 mm.

Garantie

Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis antraciet VFPN93AN DF Dual Fuel. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Video

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc