Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti SP60AN

inbouw oven antraciet

Specificaties

Kleur
Antraciet
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Prachtige retro oven. Makkelijk te bedienen en wordt snel warm. Het glazen raampje biedt goed zicht en je kunt als je wilt het lampje laten branden. Wat ik ook fijn vindt als de tijd voorbij is (...)

Susanne

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

Nostalgisch vormgegeven oven uitgevoerd in de kleur antraciet en voorzien van messing kleurige knoppen en greep. De Boretti SP60AN beschikt verder over een ovale deur en afgeronde hoeken en past daarmee perfect in de landelijke keuken.

Deze oven beschikt van binnen over 2 bakroosters en een geëmailleerde vangschaal. Praktisch verder is de Quickstart functie: snel voorverwarmen van de oven welke - in combinatie met het energieklasse A label - deze oven zeer gebruiksvriendelijk maakt.

Met behulp van de digitale programmeerbare klok beschikt u over de mogelijkheid om naast het aflezen van de dagtijd ook de begin en eindtijd van de oven in te stellen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti SP60AN multifunctionele oven
Uitgevoerd in antraciet-messing
Voorzien van 8 bakfuncties- RVS-Chroom
- 8 bakfuncties
- Digitale programmeerbare klok
- Mantelkoeling
- Koele deur
- 2 bakroosters
- 1 geemailleerde vangschaal
- Voor inbouw in hoge kast en onderbouw
- Quickstart
- Energieklasse A
- Aansluitwaarde 3,4 kW

- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

Specificaties

Kleur
Antraciet
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
53,00
EAN
8715775083333
Merk
Boretti
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
596 x 596 x 572 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
590 x 560 x min 560 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI oven antraciet-messing SP60AN. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal

Zeer veel plezier al van deze oven.

Prachtige retro oven. Makkelijk te bedienen en wordt snel warm. Het glazen raampje biedt goed zicht en je kunt als je wilt het lampje laten branden. Wat ik ook fijn vindt als de tijd voorbij is blijft de oven lang piepen, je kunt het dus niet vergeten.

Ook helemaal top is de koele deur, fijn voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen.

De oven is nu paar weekjes in mijn bezit, maar ik gok dat ik er jaren plezier van ga krijgen.

Beoordeeld door op 25 oktober 2013

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag