Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti PFTR120IX

inbouw 6-pits gas kookplaat met frytop

Specificaties

Soort
Gas
Aantal branders / zones
6-pits + frytop bakplaat
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Super gave tussenbouw kookplaat uitgevoerd in een breedte van 120 cm. en voorzien van knoppen aan de voorzijde. Een tussenbouw kookplaat kunt tussen twee aanrechtbladen of op het aanrechtblad plaatsen. Groot voordeel van een tussenbouw kookplaat ten opzichte van een normale inbouw kookplaat is dat de volledige diepte van de kookplaat gebruikt wordt en u dus meer branderafstand heeft.

De Boretti PFTR120IX is voorzien van 6 branders waaronder een Dual Fuel wokbrander linksvoor en een gewone wokbrander rechtsvoor. Verder beschikt deze kookplaat over een frytop bakplaat waarvoor diverse accessoires verkrijgbaar zijn.

Een Dual Fuel wokbrander heeft als meerwaarde dat de binnenste kleine en buitenste grote ring apart van elkaar bediend kunnen worden. U kunt deze brander dan ook als wokbrander, maar ook als sudderbrander gebruiken.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti PFTR120IX gas kookplaat
Tussenbouw / opbouw kookplaat
Gietijzeren pandragers
Roestvrijstaal- RVS
- 1 Dual fuel wokbrander 5,00 kW
- 1 wokbrander 5,00 kW
- Fry-Top, 3,1 kW
- 3 Branders 2,60 kW
- 1 Brander 1,80 kW
- Gietijzeren pandragers
- Thermokoppelbeveiliging
- Automatische vonkontsteking

- Ook leverbaar in flessengasuitvoering. Zet hiervoor een ‘B’ achter de artikelcode
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
6-pits + frytop bakplaat
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Breedte kookplaat (cm)
120,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8715775098771
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Tussenbouw model, Kan op butaan/propaan gas
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geinstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van deze kookplaat besteld worden.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
85 x 1200 x 650 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat tussenbouw PFTR120IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag