U bent zonder afspraak weer van harte welkom in onze winkel. Vanwege de prettige ervaringen blijven wij ook bezoek aan winkel op afspraak aanbieden. Meer info Corona: bezorging/reparatie

Boretti CFBI902AN inductie fornuis

met 4 zones, antraciet


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti CFBI902AN is één van de hardlopers uit het nieuwe Toscana assortiment van Boretti. Een 90 cm. breed inductie fornuis met dubbele oven met een aansluitwaarde van slechts 11,05 kW. Daarmee kan dit fornuis in de meeste huishoudens op een normale 3 x 16 Ampere (meeste huishoudens hebben standaard een 16 Ampere zekering) aansluiting geplaatst worden.

Het fornuis beschikt verder over geforceerde mantelkoeling waardoor de CFBI902AN strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland ingebouwd kan worden. Met behulp van de telescopische poten onder het fornuis kan daarbij de gewenste hoogte tot maximaal 97,5 cm ingeregeld worden.

Kookgedeelte
De bovenzijde van het fornuis heeft vier inductie kookzones welke door middel van de knoppen aan de voorzijde zijn aan te sturen. De zones hebben een warmhoud-stand op elke zone en digitaal wordt op de kookplaat zelf de gekozen stand weergegeven.

Linksvoor en rechtsachter bevinden zich twee zones met een vermogen van 1400 Watt (doorsnede 16 cm); rechtsvoor en linksachter bevinden zich twee zones met een vermogen van 2300 Watt, met boosters zelfs 3000 Watt (doorsnede 20 cm.).

Dubbele oven
Onder het kookvlak zijn twee ovens geplaatst. De grote oven heeft een inhoud van 70 liter en is multifunctioneel (met hetelucht). De kleine conventionele oven heeft een inhoud van 45 liter. Beide ovens zijn instelbaar van 50 tot 250 graden. Praktisch is de binnen verlichting in de oven, de set telescopische geleiders voor het eenvoudig in- en uitschuiven van een ovenrooster en de braadspit in de kleine oven.

Onder de oven bevindt zich een handige opbergruimte toegankelijk door middel van een klep.


Tip: zowel op 2 als 3-fasen 16 Ampere aan te sluiten

De volledige Boretti Toscana inductie fornuizen zijn zowel op 2- als op 3-fasen aan te sluiten. Zelfs bij de varianten met dubbele oven. Indien deze elektro technische op 2-fasen wordt aangesloten dan zal het fornuis - indien alles tegelijk ingeschakeld worden - zichzelf terugschakelen zodat het totale vermogen binnen de aanwezige aansluiting blijft.

Info van fabrikant

Boretti CFBI902AN fornuis

Antraciet met inductie kookoppervlak
Opbergruimte onder fornuis met klep
Stelpoten (tot werkbladhoogte van 97,5cm)

KOOKOPPERVLAK
- 2 boosters
- Warmhoudstand op elke zone

4 inductie kookzones
- 1 zone ø 200 mm 2300W / booster 3000W(LA)
- 1 zone ø 200 mm 2300W / booster 3000W(RV)
- 1 zone ø 160 mm 1400W(RA)
- 1 zone ø 160 mm 1400W(LV)

OVEN
- Oveninhoud grote oven: 70 liter (multifunctioneel)
- Oveninhoud kleine oven: 45 liter (conventioneel)
- Digitale programmeerbare klok
- Temperatuurbereik: 50 - 250 graden
- Ovenverlichting: 2 x 25 W

Inclusief:
- Telescopische geleider (onder)
- Ovenroosters
- Vangschalen
- Draaispit (kleine oven)

Ovenfuncties:
- Ovenverlichting
- onder- en bovenwarmte
- onderwarmte
- bovenwarmte
- hete lucht
- grill
- geventileerde turbogrill
- intensief bakken
- draaispit

TECHNISCHE SPECIFICATIES
- Aansluitwaarde: 11,05 kW
- Afmetingen fornuis (HxBxD): 895 - 975 x 900 x 600 mm.
- Afmetingen binnenkant grote oven (HxBxD): 340 x 460 x 460 mm.
- Afmetingen binnenkant kleine oven (HxBxD): 340 x 280 x 460 mm.
- Energieklasse kleine oven: B
- Energieklasse grote oven: B

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
Productcode fabrikant
CFBI-902 AN Toscana
Merk
Boretti
Soort
fornuis
Kleur
Antraciet
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Beide ovens A
Ovenfuncties
Inhoud
70 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Boretti assortiment lijnen
Toscana
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Inhoud tweede oven
45 liter
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d )
895 - 975 x 897 x 600 mm.

Garantie

Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis inductie antraciet CFBI902AN. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
Goedemorgen,

ik heb een vraag over de Boretti CFBI902AN
Hoe is de regeling van de temperatuur voor de 4 zones, Is dat in stappen, (bijv 8 standen) of is de temperatuur staploos in te regelen?

Is evt ook te zien, of te herleiden op welke temperatuur je een zone instelt?

Hoor graag van u.

Antwoord:

Heb het even voor u uitgezocht, want het was toch ingewikkelder dan gedacht.

De inductiezones zijn inderdaad in 8 zones instelbaar. Tevens kunt u per zone de booster functie voor extra vermogen instellen. Helaas geeft het display niet de bijpassende temperatuur van de ingestelde stand weer. In de handleiding is deze temperatuur instelling ook niet terug te vinden.

De vraag heeft Boretti Nederland momenteel uitgezet bij de fabrikant. We hopen hier z.s.m. een antwoord op te ontvangen.


UPDATE:
Ze hebben navraag gedaan maar het antwoord wat ik ontvangen heb is helaas niet toereikend. De uiteindelijke temperatuur is afhankelijk van teveel factoren om echt te kunnen meten. Naast de dikte van de pan betreft dit ook het materiaal, de omtrek, de bereiding zelf etc.

Dus helaas kunnen we dit niet 'vastzetten' op een temperatuur. Alleen een oven is alleen echt vast te zetten omdat dit een afgesloten ruimte betreft.
Vraag:
Wat is het gewicht van dit fornuis .i.v.m. vervoer via een trap.

Antwoord:

Helaas is het exacte antwoord niet bekend, maar wij schatten een 60 tot 65 kg.
Vraag:
Beste,

Kan ik dit aansluiten op een net van 3 x 230V 40A zonder Nulgeleider?

Alvast bedankt voor je reactie.
Mvg

Antwoord:

Ja zeker, alhoewel 40Ampere veel te veel is. Dit fornuis kan op 3 x 230 Volt met 16 Ampere al worden aangesloten.
Vraag:
Ik lees dat dit fornuis op 2 fase 16 ampere kan worden aangesloten klopt dat echt?

Antwoord:

Ja dat klopt echt. Dit is de technische specificaties van dit fornuis. Houdt u er echter wel rekening mee dat het fornuis elektronisch gaat terugschakelen. U kunt bij een 2 fase aansluiting dus niet alle zones op hoog vermogen tegelijkertijd laten functioneren.
Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Fornuis wordt netjes binnen bezorgd

Wij dit fornuis ook bij ingepakte bestelling voor u binnen brengen? Veel bedrijven bezorgen dit fornuis buiten op de stoep...

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc