Boretti BPON90ZWGL oven

inbouw zwart

4/5  (1 ingevulde reviews)

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BPON90ZWGL is een 90 cm. brede inbouw oven uitgevoerd met een zwart glazen front. De oven heeft een hoogte van 48 cm. en beschikt over een inhoud van 83 liter. Praktisch zijn de 14 functies waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie mogelijkheden.

De oven beschikt verder over een braadthermometer, een grill en draaispit en een overzichtelijke bediening door middel van tiptoetsen.

Let op: dit apparaat wordt met aansluitsnoer, maar zonder stekker geleverd !

Info van fabrikant

Boretti BPON90ZWGL inbouw oven
Multifunctioneel
90 cm. breed
Zwart
Standaard nishoogte- Zwart glas
- Tiptoetsbediening
- 14 functies o.a. Hetelucht/Grill/Onder- en bovenwarmte
- Bakplaten/rooster met telescopische geleiders
- Braadthermometer
- Mantelkoeling
- Energieklasse A
- Inhoud 83 liter
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker
- Voor inbouw in hoge kast en onderbouw

Specificaties

Kleur
Zwart
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Afwijkend nishoogte 47-48 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
83,00
EAN
8715775143914
Merk
Boretti
Soort
oven
Boretti assortiment lijnen
Veneto
Kenmerken
Met draaispit / braadspit, 90 cm breed model, Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
477 x 893 x 538 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 480 x 860 x 540 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI oven inbouw zwart BPON90ZWGL. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Tevreden

Goed

Beoordeeld door op 24 februari 2022

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (1)

Vraag:
Hallo, ik woon sinds kort in Tsjechië en zou in onze nieuwe keuken graag deze boretti inbouw oven willen aan schaffen maar helaas is dat hier dus niet verkrijgbaar, levert u ook in Tsjechië ?

Antwoord:

Ja dat is zeker mogelijk. We kunnen de verzendkosten naar Tjechie opvragen en u een aanbieding doen. Wel moeten we eerlijk zijn en aangeven dat u een uitdaging heeft als het om service gaat. Boretti heeft daar geen afdeling dus bij een storing moet u daar wel rekening mee houden.
Stel uw eigen vraag