Boretti BIKB90 inductie kookplaat inbouw, met 6 zones

Belangrijke kenmerken

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
6-pits
Breedte kookplaat (cm)
90,00
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BIKB90 is een luxe inductie kookplaat van 90 cm. breed uitgevoerd met 6 inductie kookzones. Deze zones zijn via de slider bediening in 14 standen instelbaar en hebben allemaal de mogelijkheid van SuperBooster functie voor extra vermogen.

Praktisch verder is de mogelijkheid om de zone achter en voor 'aan elkaar te koppelen'. Via de brugzone functie ontstaat dan een grote zone welke gebruik kan worden voor grote pannen, vispannen of andere bijpassende kookaccessoires.

De Boretti BIKB90 is verder voorzien van een kinderslot voor veiligheid en een timer functie. Per zone kan de gewenste bereidingstijd eenvoudig ingesteld worden.

Info van fabrikant

Boretti BIKB90 kookplaat

- Afgeronde hoeken
- 3 brugzones
- 6 gelijke zones 2100W - 2600/3700W
- Slider bediening met 14 levels
- Automatische pan detectie
- 6 timerfuncties
- Kinderslot
- Auto stop
- Eco design
- Wordt geleverd zonder aansluitsnoer

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
6-pits
Breedte kookplaat (cm)
90,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715775139917
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Boretti assortiment lijnen
Veneto
Kenmerken
Zoneloze inductie
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
11,10
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
48.5 x 900 x 520 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat inductie BIKB90. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (1)

Vraag:
Mijn elektricien maakt een 380 aansluiting in de meterkast. Kunt u mij zeggen welke aansluitingkabels ik dan moet bestellen.? Wij gaan de kookplaat nu bestellen . Ik wil morgen graag doorgeven wat ervoor de aansluiting nog bij moet bestelt worden.

Met vriendelijke groet Rob de Kruijf

Antwoord:

Voor deze kookplaat kunt u deze perilex aansluitsnoer het beste bestellen:
https://www.deschouwwitgoed.nl/perilex-aansluitsnoer-16amp-2-5mm2
Stel uw eigen vraag