Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BIK66

inbouw 4-pits inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
65,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Prachtige inductie kook plaat! Wordt handzaam geleverd met duidelijke instructie. De instructie is noodzakelijk, vanwege de vele mogelijkheden om het apparaat op de netspanning aan te sluiten. (...)

Jan Arend de Kroon, Elden

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BIK66 is een zeer scherp geprijsde inductie kookplaat uitgevoerd met slider bediening waarbij u heel snel en direct de gewenste stand van de kookplaat kunt bepalen. Naast de slider bediening zijn de hoog rendement zones welke een zeer grote overdracht van warmte hebben een sterk pluspunt van deze kookplaat.

Praktisch verder bij de Boretti BIK66 zij de facet geslepen randen en de totale breedte van deze kookplaat. Deze is namelijk 65 cm. in plaats van de gebruikelijke 60 cm., waardoor u meer ruimte voor uw pannen overhoudt. De inbouwmaten / nismaten zijn echter wel standaard, zodat de kookplaat gewoon in een gat van een 60 cm. brede kookplaat geplaatst kan worden.

Zoneloze inductie kookplaat
Zeer praktisch is het feit dat u met uw pan niet gebonden bent aan zones (de gebruikelijke ringen welke afgebeeld zijn op de kookplaat), maar u de pan op ieder gewenste plaats op de kookplaat kunt plaatsen. Enige voorwaarde hierbij is dat de pan 1 van de 4 blokjes (afgebeeld op de kookplaat) dient te raken ter activering.

Formaat pan
Bijkomend voordeel van dit systeem is het feit dat het nu niet meer uitmaakt welke vorm of maat uw pan heeft: alle pannen geschikt voor inductie kunt u op deze kookplaat plaatsen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BIK66 inductiekookplaat
65 cm breed
Slider bediening
Facet geslepen randen- Facet geslepen randen
- Warmhoudstand op elke zone
- Auto-power
- Auto-stop
- Timer functie per zone
- Automatische kookfunctie

4 boosterzones:
- 1 zone ø 21 cm 2300/3000 W (RA)
- 1 zone ø 14,5 cm 1100/1400 W (RV)
- 1 zone ø 17 cm 1100/1400 W (LA)
- 1 zone ø 19 cm 1400/2000 W (LV)

- Pauze functie
- Overkookbeveiliging
- Restwarmteindicatie per zone
- Slider bediening
- Kinderslot

Technische eigenschappen:
- Aansluitwaarde 7,10 kW
- Wordt geleverd zonder aansluitsnoer/>

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
65,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715775117120
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening, Zoneloze inductie, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,10
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
49 x 650 x 520 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
49 x 560 x 490 mm

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat inductie BIK66. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (10)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

Beoordeling 1 - 5 van 10

per pagina
Pagina
  1. 1
  2. 2
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm

Complimenten, zeker ook voor De Schouw Witgoed

Prachtige inductie kook plaat! Wordt handzaam geleverd met duidelijke instructie. De instructie is noodzakelijk, vanwege de vele mogelijkheden om het apparaat op de netspanning aan te sluiten. Dit is zelf te doen!
Tip: bekijk goed hoe je oude kookplaat aangesloten was. Dat helpt enorm bij het vinden van de aansluiting van de Boretti inductieplaat.

De levering van De Schouw Witgoed is werkelijk TOP geweest. Snelle antwoorden, snelle reactie, snelle levering!

Beoordeeld door op 12 juni 2013

Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm

Een top kookplaat.

Dit is voor ons de eerste keer dat we een inductieplaat gebruiken en hoewel we optimistisch zijn waren we toch een beetje angstig over hoe fijn een inductieplaat zou werken. We gebruiken de Boretti nu ruim een maand en we zijn er heel,erg blij mee. Eerlijk gezegd kunnen we de temperatuur beter regelen dan bij gas en je hebt binnen no-time een ketel water aan de kook. Valt dus niet alleen erg mee maar is echt een vooruitgang.

Wij hebben gekozen voor inductie omdat we minder fossiele brandstoffen willen gebruiken en als we over een paar jaar onze cv vervangen dan wordt dat een aardwarmte installatie. Dan zijn we volledig vrij van gas.

Beoordeeld door op 20 september 2013

Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak

Zeer tevreden. Erg blij mee

Mooie goed werkende plaat. Zeer fijn is dat deze net wat groter is dan de standaard maten, met de zelfde inbouw maat als onze oude plaat. Er passen nu meer grote pannen op.

Bij het gebruik van meerdere pannen of een hoog vermogen van 1 of meerdere zone,'s hoor je de ventilator koelen. Dit stoort niet erg en op moment dat je hem uitzet is hij ook direct stil. We zijn er erg blij mee.

Prijs was erg goed en levering was vlot.

Beoordeeld door op 2 december 2013

Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

werkt goed alleen niet stil

Hij is makkelijk te bedienen alleen hij is niet stil

Beoordeeld door op 6 november 2013

Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm

Zeer goede inductie kookplaat. Echt heel blij mee

Ik ben zeer tevreden over deze kookplaat. Het apparaat heeft een prachtig design. Dat de plaat wat breder is dan gebruikelijk en dat hij past in een aanrecht met sparing voor de normale 60 cm kookplaten is bijzonder prettig voor het koken, als wel het inbouwen bij vervanging van een oude kookplaat.

P.S. Het installeren was op zich geen probleem, alhoewel misschien de aansluitinstructie wel wat duidelijker zou kunnen in de aansluitwaarde en type daarvan, zoals een dubbele kookgroep 2*220 volt met twee * L, twee* N en één * A(arde).

Beoordeeld door op 29 november 2013

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
Heeft deze kookplaat ook een boost functie? Is dat voor elke zone?
1
Ja, elke zone is uitgevoerd met een booster functie. Daarmee kunt u tijdelijk extra vermogen aan een zone toewijzen.
Vraag:
Ik vind het handig om de kooktijd in te stellen. Kan dat ook bij deze inductie?
1
Ja, deze Boretti BIK66 is uitgevoerd met een timer functie. Daarmee kan u de gewenste bereidingstijd instellen.
Vraag:
Is deze inductiekookplaat ook in een mat grijze uitvoering leverbaar?
1
Nee, op dit moment heeft Boretti alleen zwarte inductiekookplaten in het programma. Voor grijze inductie kookplaten bieden merken als Atag en AEG een interessant aanbod.
Vraag:
Is het mogelijk een borettiinductiekookplaat te kopen met als afmeting
52 bij 90 cm?
1
Nee, deze is op dit moment niet in het assortiment. Nu staan er voor het eerste kwartaal wel verschillende nieuwe producten te verwachten, dus misschien dat daar een kookplaat met deze afmetingen bij zit.
Stel uw eigen vraag