Boretti BI90 inductie kookplaat inbouw, met 5 zones

3.65/5  (1 ingevulde reviews)

Belangrijke kenmerken

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
5-pits
Breedte kookplaat (cm)
88,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Ik vind het jammer dat de kookplaat de zone die je gebruikt niet oplicht of iets dergelijks. Bij anderen kookplaten van vrienden is dat wel te zien.

A.Vlug

Bekijk reviews

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Boretti kookplaat hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BI90 is een 88 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met 5 kookzones en 2 bridge zones. De middelste zone heeft een diameter van liefst 26,5 cm waardoor u ruimte heeft voor een grote soeppan of een Boretti teppanyaki pan (BAC80).

Zowel de twee zones links als de twee zones rechts zijn samen te voegen tot een bridge zone. Hierdoor wordt de kookplaat geschikt voor het gebruik van een grote grillplaat, teppanyaki plaat of een grote vispan.

De BI90 is verder voorzien van een instelbare timer per zone (gewenste bereidingstijd instellen met automatische uitschakeling) en een booster stand. (extra vermogen apart per zone toe te voegen). Deze functies kunnen eenvoudig en direct ingesteld worden met de touch control bediening midden voor.

Automatische warmhoud- en sudderstand
Gerechten warmhouden of sudderen gaat zeer eenvoudig door de automatische sudder- en warmhoudfunctie. Deze functie zorgt voor de ideale temperatuur voor warmhouden (70 graden) en echt sudderen (85 tot 92 graden).

De Boretti BI90 heeft een aansluitwaarde van 10,4 kW en heeft dus een meerfasen elektra aansluiting nodig (3 fasen 16 Ampere / 230 Volt).
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BI90 kookplaat

- Vitro-keramisch glas (krasvast)
- 2x Bridge Zones (flexiblel koken): Grillplaat, Teppanyaki of vispan
- Geschikt voor inbouw en vlakbouw
- Slide Control
- Aansluitwaarde 10,4kW: 3-fase aansluiting (3x16A)
- 5 inductiezones
- Boosterfunctie voor snel verhitten
- Digitale timer per zone
- Automatische warmhoud- en sudderstand
- Kinderslot
- Grote zone voor pan van Ø27cm

Technische Specificaties
- Type Kookplaat: Inductie
- Afmetingen: 90 cm
- Aantal Kookzones: 5
- Aantal Boosters: 5 boosters
- Aantal Brugzones: 2x Bridge Zone
- Bediening: Slide Control
- Digitale Timer: Ja (per zone)
- Kinderslot: Ja
- Zones 1: 21x19cm (1600 / 1850W)
- Zones 2: 21x19cm (2100 / 3000W)
- Zones 3: 21x19cm (2100 / 3000W)
- Zones 4: 21x19cm (1600 / 1850W)
- Zones: Ø26,5cm (2100 / 3000W)
- Inbouw: Inbouw en Vlakbouw
- Aansluitwaarde: 10,4 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
5-pits
Breedte kookplaat (cm)
88,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715775152480
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Boretti assortiment lijnen
Milano
Kenmerken
Tiptoets bediening, Zoneloze inductie
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
10,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
485 x 880 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
485 x 850 x 490 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat inductie zwart BI90. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Gebruiksgemak
Prestaties

Werkt goed maar niet echt overzichtelijk.

Ik vind het jammer dat de kookplaat de zone die je gebruikt niet oplicht of iets dergelijks. Bij anderen kookplaten van vrienden is dat wel te zien.

Beoordeeld door op 12 juni 2022

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (1)

Vraag:
Hallo
Wij hebben een boretti van 90 cm op gas
Zou deze plaat geschikt zijn om ons fornuis om te bouwen naar inductie?

Mvg Douwe

Antwoord:

Belangrijk is dat we elkaar goed begrijpen. Als u nu een inbouw gas kookplaat in uw keuken heeft dan kan deze zeker vervangen worden voor deze Boretti inbouw inductie kookplaat.

Heeft u echter een fornuis (1 apparaat dus met kookplaat en oven in een vrijstaande opstelling) dan is het helaas niet mogelijk om daarvan het gas kookgedeelte te vervangen voor inductie.
Stel uw eigen vraag