Boretti BGGN60 gas kookplaat

inbouw, met 4 branders

Belangrijke kenmerken

Soort
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BGGN60 is een 60 cm. brede inbouw kookplaat uitgevoerd met 4 gasbranders welke op de glazen vangschaal geplaatst zijn. Deze design kookplaat is daardoor niet alleen strak in vormgeving, maar ook nog eens gemakkelijk schoon te houden.

Gasbranders
Alle vier de gasbranders zijn voorzien van automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen en hebben een thermokoppel vlambeveiliging: geen vlam = geen gas. Linksvoor bevindt zich een sterke wokbrander met een vermogen van 3,5 kW, terwijl rechtsvoor de kleine sudderbrander met een minimaal vermogen van slechts 0,3 kW geplaatst is.

Op de branders zijn vier losse gietijzeren pandragers geplaatst welke zorgen voor een stabiele ondergrond voor de pannen.

Info van fabrikant

Boretti BGGN60 kookplaat

- Vitro-keramisch glas (krasvast)
- Robuuste gietijzeren pandragers
- Automatische vonkontsteking
- Thermokoppelbeveiliging
- Made in Italy
- Voor inbouw en vlakbouw
- 4 branders
- Krachtige wokbrander (3,5kW)
- Sudderbrander (0,3 – 1,0kW)
- Twee branders (0,6 – 1,75kW)
- Ook te bestellen als Butaan/Propaan versie

Technische Specificaties
- Type Kookplaat: Gas op Glas
- Afmetingen: 60cm
- Aantal Kookzones: 4
- Aantal Wokbranders: 1
- Bediening: Knoppen
- Gietijzeren Pandragers: Ja
- Inbouw: Inbouw en Vlakbouw
- Aansluitwaarde: 0,05 kW

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Uitvoering
Gas op glas
EAN
8715775152596
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Boretti assortiment lijnen
Milano
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
53 x 600 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
53 x 560 x 480 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat inbouw gas-op-glas BGGN60. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Luxere Boretti

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag