Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht TRKD5580

condensdroger met 8 kg. trommel

Specificaties

Soort
Condens
Vulgewicht trommel
8 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Luxe condens droger uitgevoerd met een ruime 8 kg. trommel en voorzien van de nieuwe Ultimate Care trommel. Dankzij deze trommel wordt uw wasgoed behoedzamer gedroogd. De Bauknecht TRKD5580 is verder voorzien van een energieklasse B label en is eenvoudig te bedienen.

Zo kunt u met de draaiknop het gewenste programma kiezen, waarna u met de functie toetsen onder het LCD display opties als uitgestelde starttijd kunt in geven. In het display zelf kunt u gedurende het programma de resterende looptijd aflezen.

De TRKD5580 beschikt verder over trommelverlichting, een zoemer aan het einde van het programma en een aparte programma's voor het drogen van jeans en sport kleding.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht TRKD5580 droger
Condens droger
8 kg. vulgewicht- Green Intelligence
- Ultimate Care trommel
- 8 kg. vulgewicht
- Energieklasse B
- Diagonale Airflow
- Glazen deur
- LCD display met uitgestelde starttijd en resttijd indicatie

14 programma's waaronder:
- Jeans
- Sport
- Tijd programmeren tot 120 minuten

- Extra functies als beschermen, zoemer, trommelverlichting en antikreuk+
- Inhoud reservoir: 5,1 liter
- Aluminium condensor / warmtewisselaar

Specificaties

Type
Condens
Vulgewicht trommel
8 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
EAN
4011577710076
Productcode fabrikant
856011112020
Merk
Bauknecht
Soort
droger
Kleur
Wit
Kenmerken droger
Binnenverlichting trommel
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse B
Energieverbruik
Energielabel B
Energieverbruik
2,5 kW / programma
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, niet om te zetten
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Installatie
Haal de condensdroger uit de verpakking. Controleer ook eventueel aanwezig verpakkingsmateriaal binnen in de trommel. Zet de wasdroger op de plaats en sluit het elektra aan (standaard stopcontact). Monteer desgewenst een condensafvoerset.
Buitenmaten ( h x b x d )
845 x 596 x 600 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT droger condens TRKD5580. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag