Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Atag FI9011EN

5-pits inductie fornuis rvs

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Soort oven
Elektrische oven
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Interesse?

Dit artikel is alleen via onze winkel verkrijgbaar.

Bezoek ons in Bussum voor advies omtrent deze Atag fornuis of neem contact met ons op.

Bel 035-6918115 of mail ons    

Korte beschrijving

Lees verder

De Atag FI9011EN is een super gaaf inductie fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd met 5 inductie zones, waaronder een bridge zone. Dit fornuis heeft grote roestvrijstalen knoppen waarmee de zones bediend kunnen worden.

Kookgedeelte
Naast de bridge zone rechts beschikt het kookgedeelte over een boost functie welke apart per zone is toe te wijzen. De zones zijn verder als volgt verdeeld:
- linksvoor: Ø 18,0 cm/3000 W
- linksachter: Ø 18,0 cm/3000 W
- midden: Ø 21,0 cm/3700 W
- rechtsvoor: 190 x 220 mm/3700 W
- rechtsachter: 190 x 220 mm/3700 W
Bridge inductie
De FI9070EN is uitgevoerd met Bridge inductie aan de rechter zijde. Daarbij zijn twee aparte zones aan elkaar te koppelen tot één grote. Met een druk op de knop ontstaat er één royale kookzone van 22 x 40 cm. Dat geeft u alle ruimte om vis te bereiden in een langwerpige pan, of te grillen op een teppan yaki plaat. De omtrek van de kookzones zijn duidelijk aangegeven. Binnen dit grote vlak kunt u uw pannen flexibel op elke plek zetten.

Luxe oven
Onder het kookvlak bevindt zich een multifunctionele oven uitgevoerd met 8 ovenfuncties waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies. In de oven kunnen op 4 verschillende niveaus gerechten bereid worden, waarbij de temperatuur van 50 tot 250 graden ingesteld kan worden.

Praktisch verder is de telescopische geleiders voor het eenvoudig in- en uittrekken van een bakplaat / rooster. De oven heeft een inhoud van 91 liter en beschikt over een energieklasse A label. Indien gewenst kan u bij de bereiding de gewenste tijd instellen via de programmeerbare timer.

Plaatsing van de FI9011EN in uw keuken
De ATAG FI9011EN is verder voorzien van een handige opberglade onder de oven en heeft geforceerde mantelkoeling. Daardoor kan dit fornuis strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden. Standaard heeft dit fornuis verstelbare voeten (35 mm.), maar indien gewenst is er ook een verhogingsset incl. plint (50 mm.) als accessoire voor leverbaar.

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de aansluitwaarde van 10,3 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting nodig. Wij adviseren u om voor aankoop uw huidige aansluiting door ons of door een erkend installateur te laten controleren. Zo voorkomt u achteraf met onnodige kosten geconfronteerd te worden.

Info van fabrikant

Atag FI9011EN fornuis


Uitvoering
- opberglade onder de oven

Bijzonderheden
- speciale set verkrijgbaar om fornuis te verhogen (+ 50 mm) incl. hogere afwerkingsplint
- in hoogte verstelbare voetjes (+ 35 mm)

Bediening
- LED display (witte LED's)
- digitale timer (ook te gebruiken als kookwekker)

Oven(s)
- temperatuurbereik: 50 - 250 ºC
- multifunctionele oven met 8 ovenfuncties: hetelucht, onderwarmte, onder- en bovenwarmte, onder- en bovenwarmte + ventilator, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, ontdooien
- 4 inschuifniveaus
- 1 telescopische geleiding op elk insteekniveau te plaatsen (volledig uittrekbaar)
- inhoud oven: 91 liter

Kookzones

5 kookzones:
- door twee Bridge Induction zones (voor en achter) aan elkaar te koppelen ontstaat er één grote kookzone van 19 x 44 cm (3700 W)
- linksvoor: Ø 18,0 cm/3000 W
- linksachter: Ø 18,0 cm/3000 W
- midden: Ø 21,0 cm/3700 W
- rechtsvoor: 190 x 220 mm/3700 W
- rechtsachter: 190 x 220 mm/3700 W

Schoonmaakbaarheid
- zwart geëmailleerde binnenoven

Toebehoren
2 grillroosters
1 geëmailleerde bakplaat

Veiligheid
- koelventilator

Technische specificaties
- aansluitwaarde: 10,30 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715393233257
Merk
Atag
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 1 tot 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
80
Kenmerken fornuis
Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
10,30
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d )
900-930 x 900 x 600 mm.

Garantie

Bij Atag staat garantie voorop. Dit is een belangrijk aspect in de gehele bedrijfsvoering, welke onder andere naar voren komt met 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de ATAG fornuis inductie rvs FI9011EN.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat houdt deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien u op de ATAG fornuis inductie rvs FI9011EN zelfs 5 jaar garantie heeft dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet u deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (indien dus van toepassing op dit apparaat) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per e-mail naar info@deschouwwitgoed.nl.

Voordeel bij aanmelding van de storing:
1. U hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant.
2. Bepaalde storingen lost onze eigen servicedienst op, wat voor u voordeliger is.
3. Wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen.
4. Als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Atag service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het ''vraag monteursbezoek aan'' - formulier op de website van Atag service. Telefonisch is Atag te bereiken op nummer 0900 - 555 00 01.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Atag apparaten
Bij aankoop van 4 apparaten of meer ontvangt u zelfs 8 jaar garantie van Atag. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige garantie en de jaren 3 t/m 8 de verlengde garantie (dus onderdelen en arbeidsloon gedekt, alleen geen voorrijkosten).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag