Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

13 artikel(en)

13 artikel(en)

Een wandafzuigkap in verschillende uitvoeringen

Een wand model afzuigkap wordt tegenwoordig in veel keukens gebruikt. Dit model wordt tegen de muur gemonteerd en kan vrijhangend of tussen twee keukenkasten geplaatst worden. Afhankelijk van het kookgedeelte en de weg welke het kanaal naar buiten toe moet afleggen dient een geschikt vermogen bepaald te worden. Een afzuigkap met randafzuiging helpt hierbij doordat deze een hoger rendement heeft. Hou bij u keuze voor een nieuwe afzuigkap ook rekening met uw bestaande situatie en bepaald de maatvoering van uw kanaal.

Verschillende uitvoeringen

Naast een breed aanbod in afmetingen zijn er verschillende uitvoeringen leverbaar. De meest verkochte is het strakke blokmodel welke met veel verschillende keukens gecombineerd kan worden. Daarnaast zijn er diverse uitvoeringen met glas en uitvoeringen met een schouw model. Praktisch is tevens het Amerikaanse model welke schuin wegloopt en zodoende veel hoofdruimte biedt. Daarnaast zijn er wand afzuigkappen leverbaar welke motorloos zijn en zodoende gecombineerd kunnen worden met een centraal afzuigsysteem of mechanische ventilatie.