Zanussi

Zanussi ZWF0147NX wasmachine

Korte beschrijving

De Zanussi ZWF0147NX is een zuinig voorlader wasmachine uitgevoerd met een ruime trommel met 10 kg. inhoud. Deze wasmachine heeft 1400 toeren centrifuge en is voorzien van een energieklasse A+++ label.
Lees verder

Wasmachine met 10 kg. en 1400 toeren

Vulgewicht trommel
10 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties
De Zanussi ZWF0147NX is een zuinig voorlader wasmachine uitgevoerd met een ruime trommel met 10 kg. inhoud. Deze wasmachine heeft 1400 toeren centrifuge en is voorzien van een energieklasse A+++ label.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Zanussi ZWF0147NX is een zuinig voorlader wasmachine uitgevoerd met een ruime trommel met 10 kg. inhoud. Deze wasmachine heeft 1400 toeren centrifuge en is voorzien van een energieklasse A+++ label.

Praktisch is de eenvoudige bediening: met een druktoets kiest u het gewenste programma waarna in het display de temperatuur en toerental wordt weergegeven. Met twee knoppen kunt u deze beide waarden naar wens aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om de wasmachine op een later tijdstip te laten beginnen. Tijdens het programma wordt in het display de resterende looptijd van het programma weergegeven.

Schone kleding wanneer u dat wilt?
EASY! Deze wasmachine heeft een extra hoge capaciteit van maar liefst 10 kg, en een grote vulopening voor gemakkelijk in- en uitladen. Extra snel optie voor een verkorting van de wasduur tot 50% en AquaFall. FinishAt biedt u de mogelijkheid de eindtijd zelf te bepalen! U stelt bijvoorbeeld zelf in dat de was om 17:30 uur klaar moet zijn. Ook beschikt deze wasmachine over een Inverter motor met 10 jaar garantie.


Productinfo van fabrikant

Zanussi ZWF0147NX wasmachine


Specificatie
- Maximaal centrifugeertoerental: 1400 tpm
- Wasprogramma's: 30'@30°, Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Refresh, Mix 40-60
- Onbalans-correctiesysteem
- Sensorgeregelde waterdosering: Het FUZZY-LOGIC systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.
- Kinderbeveiliging
- Stelpoten: 4 verstelbare
- Overloopbeveiliging met Aqua Stop
- Anti-schuim spoelsysteem
- Inverter motor: uiterst stil en duurzaam: De Inverter Motor is het innovatieve hart van onze stille wasautomaten. Deze heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en maakt betere wasresultaten in minder tijd mogelijk. De motor is helemaal nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasautomaat zijn komen te vervallen. Dit leidt tot een gegarandeerd langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor.

Prestaties
- Maximaal vulgewicht wassen (kg): 10
- Maximaal centrifugeertoerental (tpm): 1400
- Centrifugeer-efficiëntieklasse: B
- Geluidsniveau bij wassen (dB): 54
- Geluidsniveau bij centrifugeren (dB): 78
- Katoen 60°C- energie (kWh), tijd (min): 0.93- 246
- Katoen 60°C, halve lading- energie (kWh), tijd (min): 0.7- 206
- Katoen 40°C, halve lading- energie (kWh), tijd (min): 0.65- 203
- Declaratie programma: Katoen 60°C halve & hele belading, katoen 40°C halve belading
- Restvochtpercentage: 52

Installatie
- Ampère: 10
- Nettogewicht (kg): 75.5

Energie
- Energie-efficiëntieklasse: A+++
- Jaarlijks energie (kWh)- en waterverbruik (liter): 190,0- 11790
- Energieverbruik in 'uit' stand (W): 0,30
- Energieverbruik in 'stand-by' (W): 0,30
- Duur 'stand-by' na afloop programma (min): 5
- Aansluitwaarde (W): 2200

Overig
- PNC-label: 914 910 603
- Waterbeveiliging: AquaStop
- Buitenmaten hxbxd (mm): 850x600x660(max)
- Installatie: Vrijstaand
- Netspanning (V): 230
- EAN Code: 7332543469536

Specificaties

Vulgewicht trommel
10 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
7332543469536
Productcode fabrikant
914910603
Merk
Zanussi
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Restvocht percentage na centrifugeren
52 %
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 600 mm.

Garantie

Bij aankoop van uw ZANUSSI wasmachine ZWF0147NX krijgt u 2 jaar garantie. Deze garantie betreft het voorrijden van de monteur bij u thuis, de benodigde onderdelen en de tijd welke de monteur bezig is aan de reparatie.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Zanussi heeft hiervoor een praktisch document samengesteld:
Zanussi garantie voorwaarden
Problemen oplossen
Veel storingen en problemen hebben een eenvoudige oorzaak welke - met een beetje hulp - zelf op te lossen is. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer over uw apparaat kunt beschikken en u dus niet thuis hoeft te blijven voor de monteur. Daarnaast betreffen deze kleine storingen vaak gebruikersfoutjes of installatie foutjes welke bij bezoek van de monteur zouden kunnen leiden tot discussie punt. Kortom: altijd handig om hier even kort aandacht te besteden en zodoende deze discussie te voorkomen. Hulp bij het zelf oplossen van uw storing
Wat te doen bij een storing?
Mocht u een storing hebben aan uw Zanussi keuken of vrijstaande apparaat dan kunt u het beste direct contact met De Schouw Witgoed opnemen. Dit kan telefonisch op nummer (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw WItgoed over een eigen service en technische dienst beschikt zullen wij op basis van ervaring een inschatting van uw storing maken en hierop actie ondernemen. Eventueel is het ook mogelijk om direct online uw storing door te geven. Via de website www.mijnapparaten.nl kunt u 24 uur per dag uw storing melden en direct een afspraak in de agenda van de monteur plannen. Praktisch, snel en direct op het door u gewenste tijdstip.

Contactgegevens Zanussi service dienst:
Indien gewenst kunt u ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de service dienst van Zanussi. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0172) 468 468.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Video

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc