Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Zanussi ZFC21400WA

vrieskist

Specificaties

Model
Vrieskist
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
868 x 806 x 665 mm.
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Zanussi ZFC21400WA is een vrijstaande vrieskist uitgevoerd met een netto inhoud van 210 liter vriesruimte. Deze vrieskist heeft een zuinig energieklasse A+ label.

De ZFC21400WA is uitgevoerd in de kleur wit en heeft een hoogte van 868 mm.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- Technologie met vacuümklep voor moeiteloos openen van vriezerdeksel
- Condensatorschild om condens te voorkomen
- A+ energie-efficiëntieklasse voor een efficiënt energiegebruik
- Temperatuurregeling: mechanisch
- Handmatige ontdooiing
- Automatische vacuümopheffing: makkelijk te openen
- Visueel alarm bij te hoge temperatuur
- Zelfbalancerend deksel
- Voorraadkorf: 1 wit
- Interieurverlichting
- Warme-wand constructie
- Geïntegreerde verdamper
- Dooiwaterafvoer
- Voet/Wielen: voetjes
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Zanussi ZFC21400WA vrieskist


Specificatie
- Temperatuurregeling: mechanisch
- Handmatige ontdooiing
- Visueel alarm bij te hoge temperatuur
- Interieurverlichting: Dankzij de praktische interieurverlichting kunt u zich in de royale diepvriesruimte makkelijker oriënteren en de gewenste levensmiddelen snel vinden
- Voorraadkorf: 1 wit: De verplaatsbare korven zorgen niet alleen voor extra ruimte maar ook dat u makkelijk bij de meest gebruikte levensmiddelen kunt.
- Voet/Wielen: voetjes
- Zelfbalancerend deksel
- Warme-wand constructie: De diepvrieskisten zijn voorzien van een warme wand constructie. Hierbij is de condensor in de isolatie ingeschuimd waardoor de buitenwand glad is en dus makkelijk schoon te maken. Bovendien ontstaat er geen condens en daardoor geen roest.
- Geïntegreerde verdamper
- Dooiwaterafvoer: Een diepvriezer moet zo nu en dan worden ontdooid. Het vrijkomende dooiwater is vaak lastig op te vangen. Daarom zijn deze diepvrieskisten uitgerust met een afvoergootje. U plaatst eenvoudig een bakje onder deze afvoer en het dooiwater wordt zonder knoeien of morsen opgevangen
- Automatische vacuümopheffing: makkelijk te openen: De diepvrieskisten opent u zonder inspanning dankzij de automatische vacuümopheffing. Hierdoor wordt de weerstand die normaal door onderdruk en de rondom sluitende magneet-deurafdichting ontstaat, overwonnen. De geniale oplossing: een klein ingebouwd ventiel heft de onderdruk bij het openen op.

Prestaties
- Netto inhoud vriesruimte (liter): 210
- Invriesvermogen in 24 uur (kg): 14
- Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): 28

Installatie
- Buitenmaten hxbxd (mm): 868x806x665
- Ampère: 10
- Kleur: wit

Energie
- Energie-efficiëntieklasse: A+
- Klimaatklasse: SN-N-ST-T
- Energieverbruik per jaar (kWh): 227
- Aansluitwaarde (W): 80

Overig
- PNC-label: 920 672 643
- Netspanning (V): 230-240
- EAN Code: 7332543294015

Specificaties

Model
Vrieskist
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
868 x 806 x 665 mm.
EAN
7332543294015
Productcode fabrikant
920672643
Merk
Zanussi
Soort
vrieskist
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
210,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van uw ZANUSSI vrieskist ZFC21400WA krijgt u 2 jaar garantie. Deze garantie betreft het voorrijden van de monteur bij u thuis, de benodigde onderdelen en de tijd welke de monteur bezig is aan de reparatie.

ACTIE: nu 2 + 2 jaar garantie op een een geselecteerde Zanussi was- en/of droogautomaat bij aankoop van 1 juni t/m 31 december 2020.
Bij onderstaande apparaten ontvangt u bij aankoop geheel kosteloos 2 + 2 jaar garantie. De 2+2 jaar garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar aanvullende garantie.

Wasmachines: ZWFN7140, ZWFN7145, ZWFN7145, ZWFN8245, ZWFROMA, ZWFC7265, ZWFN8260, ZWF9147NW, ZWF10KGS, ZWY61225NW en ZWQ71235NS.
Was/droogcombinatie: ZWD8169NW. Drogers: ZDH8473NW, ZDH8353W, ZDH8345NW, ZDH8300NW, ZDH7300NW, ZP825DCC, ZDC8245NW, ZDC8200NW, ZDP7200NW en ZTE7101PZ.

U dient hiervoor uw aankoop wel zelf aan te registreren via onderstaande link (zie actievoorwaarden): Registreer uw actie model voor 2 + 2 jaar garantie


Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Zanussi heeft hiervoor een praktisch document samengesteld:
Zanussi garantie voorwaarden
Problemen oplossen
Veel storingen en problemen hebben een eenvoudige oorzaak welke - met een beetje hulp - zelf op te lossen is. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer over uw apparaat kunt beschikken en u dus niet thuis hoeft te blijven voor de monteur. Daarnaast betreffen deze kleine storingen vaak gebruikersfoutjes of installatie foutjes welke bij bezoek van de monteur zouden kunnen leiden tot discussie punt. Kortom: altijd handig om hier even kort aandacht te besteden en zodoende deze discussie te voorkomen. Hulp bij het zelf oplossen van uw storing
Wat te doen bij een storing?
Mocht u een storing hebben aan uw Zanussi keuken of vrijstaande apparaat dan kunt u het beste direct contact met De Schouw Witgoed opnemen. Dit kan telefonisch op nummer (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw WItgoed over een eigen service en technische dienst beschikt zullen wij op basis van ervaring een inschatting van uw storing maken en hierop actie ondernemen. Eventueel is het ook mogelijk om direct online uw storing door te geven. Via de website www.mijnapparaten.nl kunt u 24 uur per dag uw storing melden en direct een afspraak in de agenda van de monteur plannen. Praktisch, snel en direct op het door u gewenste tijdstip.

Contactgegevens Zanussi service dienst:
Indien gewenst kunt u ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de service dienst van Zanussi. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0172) 468 468.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag