Inventum VK952W vrieskist

Belangrijke kenmerken

Model
Vrieskist
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 816 x 550 mm.
Bekijk specificaties

Meer opties

Beschrijving VK952W

Lees verder

De Inventum VK952W is een vrijstaande vrieskist van 82 cm breed uitgevoerd in het wit en voorzien van een netto inhoud van 198 liter. Het 4-sterren apparaat heeft een invriesvermogen van 4,5 kg/24u en heeft energieklasse E. Met de digitale thermostaat stel je eenvoudig de temperatuur in.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Energieklasse E
- Geluidsniveau 41 dB
- 85 cm hoog
- Uitneembare opbergkorf
- Geschikt voor ruimtes tot -15°C

Als de temperatuur in de vriezer te hoog wordt gaat er een alarm af. De vrieskist is gemakkelijk te verplaatsen door de 2 wielen en is geschikt voor plaatsing in een ruimte tot -15°C, zoals een garage. Door de handige uitneembare hangende opbergkorf kun je kleinere etenswaren makkelijk pakken. Ontdooien van de vrieskist gaat eenvoudig met de dooiwaterafvoer en de meegeleverde ijsschraper.

Invriesvermogen
Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit.

Bewaartijd bij stroomuitval
Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt.

Supervriezen
De supervriezenfunctie gebruik je om grotere hoeveelheden voedsel snel op de juiste temperatuur te brengen. Zo voorkom je dat producten die al in het apparaat lagen warmer worden en daardoor kun je alle etenswaren langer bewaren.

Energielabel
Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energie labels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken.

Info van fabrikant

Inventum merk informatie Inventum VK952W vrieskist

Algemene informatie vriezer
- Energieklasse: E
- Inhoud: 198 liter
- Thermostaat: digitaal
- Bediening: digitaal
- Uitneembare opbergkorf: 1
- Invriesvermogen: 9 kg/24u
- Bewaartijd bij stroomuitval: 21 uur
- Steraanduiding: ****
- Supervriezen: ja
- Alarm: bij te hoge temperatuur
- Controlelampje: ja
- Dooiwaterafvoer: ja
- Geschikt voor garage: ja, tot -15°C
- Verrijdbaar: ja, met 2 wielen
- IJsschraper: 1

Technische gegevens vriezer
- Kleur: wit
- Afmeting (hxbxd): 85 x 81,6 x 55 cm
- Klimaatklasse: SN/N/ST/T
- Aansluitwaarde: 120 watt
- Energieverbruik per jaar: 200 kWh
- Geluidsniveau: 41 dB
- Geluidsklasse: C
- Koelmiddel: R600a
- Lengte aansluitsnoer: 170 cm

Specificaties

Model
Vrieskist
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 816 x 550 mm.
Merk
Inventum
Soort
vrieskist
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
198,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM vrieskist wit VK952W ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Inventum VK951

  Energieklasse F
  Handmatig ontdooien
  Hoogte vrijstaand (cm): 85
  Wit

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Inventum VK952W

  2-4 werkdagen
  Energieklasse E
  Handmatig ontdooien
  Hoogte vrijstaand (cm): 85
  Wit

Voor meer

 • Inventum VK1122W

  2-4 werkdagen
  Energieklasse E
  Handmatig ontdooien
  Hoogte vrijstaand (cm): 85
  Zwart

Luxere Inventum

 • Inventum VK1122W

  2-4 werkdagen
  Energieklasse E
  Handmatig ontdooien
  Hoogte vrijstaand (cm): 85
  Zwart

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Top service

  8 februari 2024
  Simeon


  Er is goed meegedacht of alles in de meterkast klopte voordat ik het driefasen inductiefornuis kocht. Over de montage zijn wij ook dik tevreden. Het fornuis bleek niet tot aan de juiste hoogte te kunnen komen met de standaard poten.

  De monteurs hebben de bovenste helft van de poten van de oude Boretti toen combineerd met de nieuwe poten (i.v.m. andere bevestigingsconstructie) waarna het geheel aansloot op de hoogte van het aanrecht. De nazorg (advies over vlekken) was ook prima! Dank je wel voor alles!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Goede voorlichting- konkurrerende prijzen

  6 februari 2024
  Alfred


  Goede voorlichting- konkurrerende prijzen( kon goed opboksen tegen de landelijke witgoed leveranciers) prima service
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topservice

  20 januari 2024
  Betty


  Ik wasin de winkel om een flesje spul te kopen voor de AEG wasmachine. Ze konden er geen vinden, dus hebben ze er een besteld. Toen ik thuis was belde er iemand dat ze er toch een gevonden hadden. Een medewerker moest bij mij in de buurt en bracht het even langs op zaterdagmiddag. Dat is toch topservice.
  Lees op trustpilot.nl