Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool WTD 950B BK EU

condensdroger met 9 kg. trommel

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool WTD 950B BK EU energie efficiënte condensdroger geeft de was extra veel ruimte met een vulgewicht van 9 kg. Bovendien is deze droger perfect geschikt voor het drogen van jeans en zijden kleding.

De WTD950BBKEU heeft een Sense Inverter motor (zeer stille koolborstelloze motor) en is voorzien van energieklasse B label. Daarnaast heeft de droger een aanpasbaar droogniveau en is de temperatuur naar wens aan te passen.

Deze luxe droger biedt tevens elektronische bedieningselementen en startvertraging. Indicatielampjes geven de voortgang van het programma aan, wanneer het programma ten einde is en wanneer de filter vol is.


Sense Inverter Motor
De Sense Inverter motor is een zeer energiezuinige motor die met variabele snelheid werkt. Hierdoor is de motor in staat tot meer geavanceerde prestaties en is speciale zorg voor kledingstukken mogelijk.

XXL programma
Extra veel ruimte. In de grote trommel heeft uw wasgoed alle ruimte die het nodig heeft. Met dit programma worden zelfs grote ladingen perfect gedroogd.

Jeans
Perfect voor jeans. Voor het drogen van wasgoed van spijkerstof of kledingstukken van zwaar, op spijkerstof lijkend, materiaal .

9kg capaciteit
Alle ruimte die je nodig hebt. Met 9 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpool droger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

Gemiddeld stil
Deze Whirlpool droger produceert een beperkt geluidsniveau.

Energieklasse B
Energie-efficiënt. Deze Whirlpool droger valt in energieklasse B.

Trommelafwerking
Het gewelfde patroon en de wasmeenemers zijn ontworpen voor een optimaal droogresultaat en de beste zorg voor al je kleding.

Zijde
Behoedzaam drogen van zijden kleding. Het Zijde programma droogt tot wel 1.5 kg aan zijde kledingstukken, voorzichtig en op een zeer lage temperatuur.

Droogniveau
Deze Whirlpool droger beschikt over een aanpasbaar droogniveau.

Aanpasbare Droogtemperatuur
Ontworpen op basis van uw behoeften. Bij deze Whirlpool droger is het mogelijk zelf de droogtemperatuur aan te passen en het apparaat aan te passen op basis van jouw behoeften.

Info van fabrikant

Whirlpool WTD 950B BK EU droger


- Energieklasse B
- Droogcapaciteit: 9 kg
- Wit afwerking
- Condensortechnologie
- Startvertraging 1-24 uur
- Instelbare droogtemperatuur
- Droogtijd
- Instelbare droogteniveaus
- Speciaal XXL
- Jeans
- Zijde-programma
- Opfrisbal
- Indicatielampje voortgang
- SenseInverter motor
- Geluidsniveau: 69 dB(A)
- Trommel omgekeerde richting
- Indicatielampje filter vol
- Indicatielampje einde cyclus
- Digitale aftelindicator
- Grafiet deur
- Elektronisch bedieningselementen
- Condensatie droger
- Productafmetingen (hxbxd): 850x595x610 mm
- Jaarlijks energieverbruik:290 kWh/jaar
- Flescapaciteit 5 L
- Trommel 112 L
- Galvanised trommel

Specificaties

Type
Condens
Vulgewicht trommel
9 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
EAN
8003437237584
Productcode fabrikant
869991570370
Merk
Whirlpool
Soort
droger
Kleur
Wit
Kenmerken droger
Zelfreinigende condensor
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse B
Energieverbruik
Energielabel B
Energieverbruik
616,1 kWh/jaar
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Geluidsniveau (db)
69,00
Installatie
Haal de condensdroger uit de verpakking. Controleer ook eventueel aanwezig verpakkingsmateriaal binnen in de trommel. Zet de wasdroger op de plaats en sluit het elektra aan (standaard stopcontact). Monteer desgewenst een condensafvoerset.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 595 x 610 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL droger condens WTD 950B BK EU ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag