Whirlpool

Whirlpool W6 4PS1 OM4 P oven

Korte beschrijving

De Whirlpool W6 4PS1 OM4 P is een zuinige inbouw multifunctionele oven met een inhoud van 73 liter, en is uitgevoerd in de kleur RVS. De oven is voorzien van Soft Closing techniek.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Interesse? Vraag prijs aan

Wij doen u graag een passende aanbieding voor deze Whirlpool oven.

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze aanbieding.

   

De Whirlpool W6 4PS1 OM4 P is een zuinige inbouw multifunctionele oven met een inhoud van 73 liter, en is uitgevoerd in de kleur RVS. De oven is voorzien van Soft Closing techniek.

Beschrijving

De Whirlpool W6 4PS1 OM4 P is een zuinige inbouw multifunctionele oven met een inhoud van 73 liter, en is uitgevoerd in de kleur RVS. De oven is voorzien van Soft Closing techniek.

De W64PS1OM4P heeft 8 kookfuncties en beschikt over Turbo hete lucht. Met de 6th Sense technologie kunt u kiezen uit voorgeprogrammeerde recepten. De oven past de kookinstellingen, temperatuur, en kooktijd automatisch aan voor een perfect resultaat. De innovatieve Cook4 functie zorgt ervoor dat u tot 4 gerechten tegelijk kunt koken zonder dat geuren zich met elkaar vermengen. Dankzij de pyrolyse reiniging is de oven makkelijk schoon te houden. Daarnaast zorgt het LCD touch scherm voor een oven die gemakkelijk is in gebruik.

6th Sense Technologie
Met de exclusieve en intuïtieve 6TH SENSE technologie kunt u voortaan koken als een topchef! U hoeft slechts één van de 40 recepten uit 8 categorieën te kiezen. De intelligente 6TH SENSE technologie stelt automatisch alle parameters in en regelt het volledige bereidingsproces voor u om perfecte resultaten te garanderen met een laag energieverbruik.

Ready2Cook
Voorverwarmen is niet meer nodig. De Ready2Cook functie gebruikt een krachtig convectie systeem om snel de juiste temperatuur te bereiken, waardoor voorverwarmen niet meer nodig is.

Cook4
Bereid tot 4 verschillende gerechten tegelijkertijd: geen mix van geuren en maximale flexibiliteit.

SoftClosing
Deuren sluiten in slow-motion. Door de SoftClose scharnieren sluit de ovendeur moeiteloos, met een zachte en geruisloze beweging.

Elektronische bediening
Elektronische temperatuur bediening.

Uitschuifbare platen
Smooth motion. Deze Whirlpool oven is voorzien van uitschuifbare platen, voor uw gebruiksgemak.

Pyrolyse Technologie
Vlekkeloos schoon met één druk op de knop. Wanneer u de pyrolyse functie gebruikt, bereikt de oven een extreem hoge temperatuur waardoor voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een spons. Hitte bestendige glazen panelen in de ovendeur zorgen ervoor dat de temperatuur aan de buitenkant van de oven laag blijft voor uw veiligheid.


Productinfo van fabrikant

Whirlpool W6 4PS1 OM4 P oven


- 6TH SENSE
- Tot 40 6th Sense Cooking-combinaties
- Pyrolyse reiniging
- Energieklasse A+
- Inhoud ovenruimte 73 liter
- Cook4
- Optie „Niet voorverwarmen“ (Ready2Cook)
- Koude luchtcirculatie (ontdooien)
- Hete Lucht
- Grill
- Eenvoudig te reinigen emaillen binnenkant
- Turbo Grill
- Maxi Cooking functie voor het bereiden van grote stukken vlees
- Gebak-functie
- Eco Hetelucht
- Warmhouden

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
73,00
EAN
8003437834479
Productcode fabrikant
859991541300
Merk
Whirlpool
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 564 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL oven inbouw W6 4PS1 OM4 P ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc