Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool W55TM 6110 W

koelkast

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1600 x 540 x 570 mm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

De koelkast is qua opbergruimte vrij ondiep, omdat de bakjes in de deur erg veel van de binnenruimte in beslag nemen. Dat is wel jammer, maar omdat de aanschafprijs er ook naar is kiezen we niet (...)

Trea

Bekijk reviews

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool W55TM 6110 W is een witte dubbeldeurs koelkast uitgevoerd met vriesvak boven en ruim koelgedeelte onder. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 198 liter en beschikt over een ruime groentelade. Het vriesgedeelte boven heeft een inhoud van 42 liter.

De W55TM6110W is voorzien van Direct Cool. Praktisch zijn de geïntegreerde handgrepen. De draairichting van de deur is naar wens om te draaien.

Xlent FIT
Xlent FIT biedt maximale flexibiliteit, u kunt uw vrijstaande apparaat combineren met een inbouwkeuken dankzij het innovatieve slot-in design. De deuren en laden van het apparaat zijn volledig te openen en worden niet beperkt door andere apparaten of wanden.

Rails op koelkastdeur
Vloeiende beweging. Deze Whirlpool koel/ vriescombinatie heeft een deurgeleiding met railsysteem voor een zachte, soepele en moeiteloze beweging.

Capaciteit tot 250 liter
Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.

Energieklasse A+
Grotere energie-efficiëntie. Met de energieklasse A+ geeft dit Whirlpool apparaat zowel ideale resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.

Glazen legplateau
Een passie voor schoonheid in elk detail. Deze Whirlpool koelkast heeft glazen legplateaus en combineert hiermee design en functionaliteit voor de beste gebruikerservaring.

Space Management
Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.

Draairichting Deur
Voor uw gemak. De draairichting van de deur van deze Wirlpool koel/vriescombinatie is verwisselbaar, kies ervoor om de deur rechts of links te openen.

Flessenvak
Veilig bewaren. Het flessenvak van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen.

Info van fabrikant

Whirlpool W55TM 6110 W koelkast


- Energieklasse A+
- Totale nettocapaciteit: 240 l (198 l koelkast + 42 l vriezer)
- Productafmetingen (hxbxd): 1600x540x570 mm
- Omkeerbare deur
- Geluidsniveau: 42 dB (A)
- Klimaatklasse N-ST
- Vriesvermogen: 2 Kg/24 uur
- Automatisch ontdooisysteem
- Temperatuurstijgtijd 21 uur
- Instelbare temperatuur
- Incandescent bulb lighting
- Koelsysteem voor koelkastcompartiment: Conventioneel
- Vriessysteem voor vriescompartiment: Conventioneel
- Nismaat: 1625x560x608 mm
- 1 groente- en fruitlade
- 1 schap in vriescompartiment
- 4 schappen in koelcompartiment
- Houder voor ijsblokjes
- Glazen schappen in vriescompartiment
- Wit Afwerking
- Totale brutocapaciteit: 243 l (200 l koelkast + 43 l vriezer)
- Mechanische bedieningselementen
- Jaarlijks energieverbruik: 230 kWh/jaar
- Netto gewicht: 42 kg
- Omkeerbare deur rechts

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1600 x 540 x 570 mm
EAN
8003437239106
Productcode fabrikant
859991575770
Merk
Whirlpool
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte boven
Inhoud koelgedeelte (liters)
198,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
42,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een WHIRLPOOL koelkast wit W55TM 6110 W ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Eenvoudige koelkast met vriesvak

De koelkast is qua opbergruimte vrij ondiep, omdat de bakjes in de deur erg veel van de binnenruimte in beslag nemen. Dat is wel jammer, maar omdat de aanschafprijs er ook naar is kiezen we niet voor een andere. We zullen dit model echter niet zo snel weer kopen, omdat de opbergruimte toch echt beduidend minder is dan onze vorige koelkast (ondanks dat deze Whirlpool koelkast toch een aantal centimeters hoger is dan onze vorige). De groente/fruit lade is wel lekker ruim. En het vriesvak is ook prima van grootte.

Beoordeeld door op 17 april 2020

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag