Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool W5 721E W

koelkast

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1760 x 595 x 655 mm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool W5 721E W is een zeer zuinige koel/vriescombinatie uitgevoerd in de kleur wit. Deze vrijstaande koelkast heeft 197 liter koel en 111 liter inhoud in het vriesgedeelte. Via de onderste deur heeft u toegang tot de 3 compartimenten van het vriesgedeelte.

De W5721EW is voorzien van Less Frost, deze technologie zorg ervoor dat aanvriezing aanzienlijk verminderd. Bovendien heeft dit product 6th Sense temperatuur control. Deze technologie zorgt ervoor dat de ideale temperatuur zich snel hersteld na het openen van de deur.

De 6th Sense technologie wordt bovendien vriesbrand vermeden, waardoor voedsel optimaal bewaard wordt.

LessFrost
Vergeet aanvriezing. De innovatieve LessFrost technologie heeft een unieke verdamper rond het vriescompartiment in plaats van tussen de laden met als resultaat een drastische vermindering van aanvriezing.

6th Sense Control
Technologie die snel de ideale temperatuur herstelt. 6TH SENSE technologie detecteert constant temperatuurvariaties door externe oorzaken (bijvoorbeeld het openen van de deur) en herstelt snel de ideale temperatuur voor een optimaal voedselbehoud, zowel in de koelkast als in de vriezer. Dit voorkomt vriesbrand op het voedsel dat in de vriezer bewaard wordt.

Snelkoelfunctie
Sneller koelen. De temperatuur in uw koelkast gaat onmiddellijk omlaag zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen.

290 - 310 liter capaciteit
Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.

Energiebesparing
Ultra snel temperatuurherstel. De innovatieve Energiebesparing technologie biedt ultra snel temperatuurherstel waardoor het energieverbruik verlaagd wordt en voedsel langer vers blijft.

Absolute Design Collectie
Absolute schoonheid. Dit Whirlpool apparaat maakt onderdeel uit van de Absolute collectie, te herkennen aan het prachtige design en details. Geniet van zowel de ideale functionaliteit als de buitengewone elegantie.

Info van fabrikant

Whirlpool W5 721E W koelkast


- Energieklasse A++
- Totale nettocapaciteit: 308 l (197 l koelkast + 111 l vriezer)
- Productafmetingen (hxbxd): 1760x595x655 mm
- Omkeerbare deur
- Geluidsniveau: 39 dB (A)
- LessFrost
- Snelkoelen
- Klimaatklasse SN-T
- Vriesvermogen: 5 Kg/24 uur
- Deuralarm
- Automatisch ontdooisysteem
- Temperatuurstijgtijd 24 uur
- Instelbare temperatuur
- LED lighting
- Vriessysteem voor vriescompartiment: Conventioneel met LessFrost-technologie
- 2 verstelbare deurvakken
- 3 vriesladen
- 1 groente- en fruitlade
- Flessenrek
- 1 schap in vriescompartiment
- 4 schappen in koelcompartiment
- Houder voor ijsblokjes
- Glazen schappen in vriescompartiment
- Wit Afwerking
- Totale brutocapaciteit: 310 l (199 l koelkast + 111 l vriezer)
- Elektronische bedieningselementen
- Jaarlijks energieverbruik: 233 kWh/jaar
- Netto gewicht: 59 kg
- Omkeerbare deur rechts

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1760 x 595 x 655 mm
EAN
8003437902864
Productcode fabrikant
859991573940
Merk
Whirlpool
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
197,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
111,00
No-Frost vriessysteem
Low-Frost: weinig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een WHIRLPOOL koelkast wit W5 721E W ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Whirlpool

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag