Whirlpool ST U 92Y EU warmtepomp droger

Korte beschrijving

De Whirlpool ST U 92Y EU is een energiezuinige wasdroger uitgevoerd met een grote 9 kg. trommel en voorzien van een energieklasse A++ label. Deze droger beschikt over een koolborstelloze Sense Inverter motor en is eenvoudig te bedienen.
Lees verder

Warmtepomp droger met 9 kg. trommel

Soort
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
9 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
Bekijk specificaties
De Whirlpool ST U 92Y EU is een energiezuinige wasdroger uitgevoerd met een grote 9 kg. trommel en voorzien van een energieklasse A++ label. Deze droger beschikt over een koolborstelloze Sense Inverter motor en is eenvoudig te bedienen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Whirlpool ST U 92Y EU is een energiezuinige wasdroger uitgevoerd met een grote 9 kg. trommel en voorzien van een energieklasse A++ label. Deze droger beschikt over een koolborstelloze Sense Inverter motor en is eenvoudig te bedienen.

De wasdroger beschikt verder over SupremeCare techniek voor behoedzaam drogen van uw wasgoed. Verder is de STU92YEU voorzien van 6th Sense 3Dry technologie en FreshCare+ waarmee het wasgoed tot 6 uur na het einde van het programma fris blijft.

6TH SENSE 3DRY technologie
De unieke 6TH SENSE 3Dry technologie stuurt het droogproces op intelligente wijze aan, terwijl de 3DRYtechnologie de warmte gelijkmatig door de trommel verspreidt via verschillende warme luchtstromen. Voor een gelijkmatig droogresultaat, ook bij grotere items.

FreshCare+
FreshCare+ is de oplossing om wasgoed tot 6 uur na het einde van de cyclus fris te houden in de trommel, alsof het nog maar net droog is. FreshCare+ behoudt een constante temperatuur tussen 35° en 42° in de trommel, terwijl zachte trommelbewegingen zorgen voor minder kreuken. FreshCare+ creëert de perfecte omstandigheden om wasgoed fris en geurvrij te houden en kreuken worden vermeden. Zo kunt u het wasgoed uitladen wanneer het u past. [i] FreshCare+ houdt tot 6 uur na het einde van de droogcyclus de verspreiding van de belangrijkste oorzaken van slechte geurtjes (in de droogkast) tegen. Niet combineerbaar met programma's voor delicaat wasgoed en met de droogniveaus Extra droog en Kastdroog.

AutoCleaning condensor
De condensfilter schoonmaken is niet meer nodig: de droger doet het werk voor u.

Capaciteit 9 kg
Alle ruimte die u nodig heeft. Met een capaciteit van 9 kg biedt deze droogautomaat u alle ruimte die u nodig heeft voor het drogen van uw wasgoed.

Zeer stil
Ervaar de stilte. Deze Whirlpool droogautomaat biedt de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.

Energieklasse A++
Verbeterde energie-efficiëntie. Met energieklasse A++ biedt deze Whirlpool droogkast zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.

Transparant
De transparante deur maakt van deze droogautomaat een eye-catcher bij u thuis.

Woolmark Blue-certificering
De schoonheid van wol voor altijd behouden.


Productinfo van fabrikant

Whirlpool ST U 92Y EU droger


- Energieklasse A++
- Droogcapaciteit: 9 kg
- Wit afwerking
- Warmtepomptechnologie
- 3DRY-technologie
- FreshCare+
- Droogtijd
- Instelbare droogteniveaus
- Eco-katoen
- Gemengd programma
- Speciaal XXL
- Jeans
- Sport
- Zijde-programma
- Nachtprogramma, een extra stille cyclus
- Anti-kreuk
- Eco Monitor
- Opfrisbal
- Indicatielampje voortgang
- SenseInverter motor
- Zelfreinigend
- Geluidsniveau: 64 dB(A)
- Trommel omgekeerde richting
- Kinderslot
- Indicatielampje filter vol
- Indicatielampje einde cyclus
- Omkeerbare scharnier
- Digitale aftelindicator
- Air Care-trommelontwerp
- Wit deur
- Groot tekstdisplay
- Elektronische bedieningselementen
- Condensatie droger
- Productafmetingen (hxbxd): 849x595x656 mm
- Jaarlijks energieverbruik:258 kWh/jaar

Specificaties

Type
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
9 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
EAN
8003437231230
Productcode fabrikant
869991543630
Merk
Whirlpool
Soort
droger
Kleur
Wit
Kenmerken droger
Zelfreinigende condensor
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse A++
Energieverbruik
Zeer zuinig A++ label
Energieverbruik
258 kWh/ jaar
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Geluidsniveau (db)
64,00
Installatie
Sluit het elektra aan op een standaard geaard stopcontact. Door het lage verbruik van een warmtepompdroger mag dit op dezelfde groep als de wasmachine en kunnen beide tegelijkertijd draaien. LET OP: na plaatsing 4 uur wachten voor te gebruiken !
Buitenmaten ( h x b x d )
849 x 595 x 656 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL droger warmtepomp ST U 92Y EU ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc