Whirlpool SMO 658C/BT/IXL inductie kookplaat inbouw, met 4 zones

Meer opties

Interesse? Vraag prijs aan

Wij doen u graag een passende aanbieding voor deze Whirlpool kookplaat.

Klik op de rode button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze aanbieding.

   

Beschrijving SMO 658C/BT/IXL

Lees verder

De Whirlpool SMO 658C/BT/IXL is een luxe inductiekookplaat van 65 cm breed, uitgevoerd met maar liefst 8 inductie zones! Deze kookpaat heeft flexicook technologie waarmee kunt u meerdere pitten samenvoegen. Ideaal voor grotere potten en pannen.

Daarnaast is de SMO 658CBTIXL voorzien van SmartSense, de 6th Sense sensoren zorgen dat voor elk gerecht de juiste kooktijd en temperatuur worden ingesteld.

De iXelium nanotechnologie beschermt uw kookplaat tegen krassen en zorgt dat de perfecte glans wordt behouden én bovendien makkelijk schoon te houden is. Praktisch verder zijn de 4 onafhankelijke sliders en de afgeschuinde kanten.

Inductie technologie
Sneller en energie-efficiënter koken. Inductie verwarmt de pan, niet de kookplaat waardoor minder dan 10% van de energie verloren gaat aan de omgeving.

Smart Sense
Met Smart Sense ervaart u de laatste technologie in geassisteerd koken, bereid moeiteloos de mooiste gerechten dankzij 6th Sense.

SmartSense
6TH SENSE sensoren stellen automatisch de juiste kooktijd en temperatuur voor elk gerecht in.

Grill
Met de Grill functie kunt u uw gerechten tot in perfectie grillen dankzij de speciale hitte detectie die de temperatuur continu in de gaten houdt.

Fry
Met de Fry functie kunt u uw gerechten tot in perfectie bereiden dankzij de speciale hitte detectie die de temperatuur continu in de gaten houdt.

Moka
De Moka functie is bedoeld voor het bereiden van koffie.

Bediening voorzijde
Complete controle tijdens het koken. Eenvoudige toegang tot de intuïtieve en handig geplaatste bedieningsknoppen op het paneel aan de voorzijde, waardoor koken nog makkelijker wordt.

iXelium
Langdurige glans. De revolutionaire iXelium nanotechnologie behandeling beschermt uw kookplaat tegen krassen en verzekert een perfecte glans. Het is makkelijk schoon te maken: alles wat u nodig heeft is water een een zachte doek.

Info van fabrikant

Whirlpool merk informatie Whirlpool SMO 658C/BT/IXL kookplaat


- iXelium Technologie
- 6th Sense technologie
- 4 inductie-bereidingszones
- Makkelijke installatie
- FlexiCook
- SmartSense-sensor met 7 bereidingsmethoden: Koken, sudderen, warmhouden, smelten, braden, grillen, Moka (W7)
- Pandetectie
- Restwarmte-indicatoren
- Kinderslot
- Warmhoudfunctie
- Aan-uitschakelaar
- Smart Frying en Smart Grilling
- Sudderfunctie
- Smeltfunctie
- Moka-functie

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
65,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
Productcode fabrikant
869991043350
Merk
Whirlpool
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening, Zoneloze inductie
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
54 x 650 x 510 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
30 x 560 x 480 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL kookplaat inductie SMO 658C/BT/IXL ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Atag BIH08571EV

  2-4 werkdagen
  Breedte kookplaat (cm): 80
  Zwarte decorloze glasplaat
  5-pits

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagWat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl

PRIJS AANVRAAG

Wilt u de prijs voor de Whirlpool SMO 658C/BT/IXL weten?
Vul onderstaand formulier in en we sturen u zo spoedig mogelijk ons aanbod.