Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool MWP339SW

combi-magnetron

Specificaties

Kleur
Wit
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
25,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool MWP339SW is een witte combi-magnetron is voorzien van Supreme Chef en chef menu functies waarmee u de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Daarbij is deze combi-magnetron uitgevoerd met de 6th Sense technologie, CrispFry, Duel crisp, grill, turmo hetelucht en een stoomfunctie.

Naast het praktische elektronische bedieningspaneel met aanraakscherm is het draaiplateau van 36 cm uit te schakelen. De MWP 339 SW is uitgevoerd in de kleur zilver/wit, beschikt over een inhoud van 33 liter en heeft een maximaal vermogen van 900 Watt.

Dual Crisp
Geniet van een onverslaanbare knapperigheid van buiten en een heerlijke zachtheid van binnen met Dual Crisp. Deze exclusieve technologie van Whirlpool zorgt er door middel van twee microgolfemissiepunten door dat voedsel volledig omsloten wordt, en gelijkmatig vanaf de bodem wordt gekookt.

Dual Steam
Stoom twee gerechten tegelijkertijd met de Dual Steam functie. Dit is de perfecte manier om gemakkelijk een gezonde maaltijd te bereiden zonder smaken met elkaar te laten vermengen.

JetDefrost
Snel ontdooien. Gebruik het unieke JetDefrost 3D systeem om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw magnetron.

JetStart
Buitengewoon snel opwarmen. De JetStart functie geeft maximaal 30 seconden een temperatuur boost aan de magnetron zodat u snel vloeibare gerechten op kunt warmen.

6th Sense Technologie
Overtuigend koken. De 6TH SENSE technologie in uw magnetron stelt automatisch de tijd, temperatuur en het vermogen aan tijdens het kookproces.

ChefMenu
Tot 100 voorgeprogrammeerde recepten. Selecteer een van de 100 vooraf ingestelde recepten en de magnetron stelt het ideale programma en de tijd in. Het apparaat houdt zelf de voortgang van het kookproces in de gaten voor een perfect resultaat.

Stoom
Gezonde, gestoomde maaltijden. Stomen biedt de gezondste manier om te koken, serveer gezonde, gestoomde gerechten met één druk op de knop

Crispfry
Om heerlijke gerechten te bereiden met een gefrituurde textuur en smaak, maar met weinig of geen olie, dus Crispfry is zelfs een gezondere manier van bereiden dan met een frituurpan.

Info van fabrikant

Whirlpool MWP 339 SW combi-magnetron


- 6TH Sense-technologie
- 6TH SENSE CRISP functie met Crisp plaat
- Crisp
- Inhoud ovenruimte 33 liter
- Jet menu crisp
- Jet Start: razendsnel verwarmen
- Jet Defrost: extra snel ontdooien
- Warmhouden
- Stoomfunctie met stoomschaal
- Rijsfunctie
- CrispFry
- Brood ontdooien
- Magnetron 900 Watt
- Uitstekende handgreep
- Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm)
- Bedieningspaneel met aanraakscherm
- Drop down opening
- Crisperplaat en handgreep
- Stoomfunctie met stoomschaal
- Crispfunctie met crispplaat
- Favoriete functies: voor het snel selecteren van uw 10 favoriete of laatstgebruikte functies
- Grill gecombineerd (grill + magnetron)
- 5 bereidingsmethoden: Magnetron, Grill, Hetelucht, Stoom, Crisp
- Vermogen hetelucht: 1700 W
- Heteluchtrooster
- Grillrooster
- Gemakkelijk te reinigen
- Opwarmen
- Automatische programma's
- Beoordeling aansluitingen: 2000 W
- Verwarmingselement Grill
- 1200 W Grillvermogen

Specificaties

Kleur
Wit
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
25,00
EAN
8003437861246
Productcode fabrikant
859991537180
Merk
Whirlpool
Soort
combi-magnetron
Installatie
Pak de combi-magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de combi-magnetron zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
373 x 490 x 540 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL combi-magnetron MWP339SW ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag