Whirlpool MWP 251 B magnetron zwart

Belangrijke kenmerken

Kleur
Zwart
Inhoud binnenruimte (liters)
25,00
EAN
8003437861475
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool MWP 251 B Magnetron heeft een inhoud van 25 liter, een draaiplateau van 27 cm, en beschikt over een maximaal vermogen van 900W.

De MWP 251 B is uitgevoerd in de kleur zwart. Daarnaast is dit product voorzien van een elektronisch bedieningspaneel.

JetDefrost
Snel ontdooien. Gebruik het unieke JetDefrost 3D systeem om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw magnetron.

DoughRising
Perfecte gist bereiding voor brood en deeg met de Deegrijzen Functie. Een speciaal Maxi Chef programma om de interne temperatuur stabiel op 30°C te houden : ideaal voor het deeg om te rijzen.

Yoghurt Functie
Zelf Yoghurt maken? Dat kan! Met de Yoghurt functie kun je met maar één druk op de knop genieten van zelfgemaakte yoghurt. Gezond en makkelijk!

JetStart
Buitengewoon snel opwarmen. De JetStart functie geeft maximaal 30 seconden een temperatuur boost aan de magnetron zodat u snel vloeibare gerechten op kunt warmen.

ChefMenu
Tot 100 voorgeprogrammeerde recepten. Selecteer een van de 100 vooraf ingestelde recepten en de magnetron stelt het ideale programma en de tijd in. Het apparaat houdt zelf de voortgang van het kookproces in de gaten voor een perfect resultaat.

Kinderslot
Veiligheid voorop. Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen aanzetten.

Opwarm functie
Sneller opwarmen. Geniet van uw opgewarmde gerechten in enkele minuten, met de opwarm functie.

Warmhouden
Perfect kookgenot. De warmhoud functie in deze Whirlpool magnetron zorgt ervoor dat uw gerecht tot wel 4 uur warm blijft, terwijl het beschermd wordt tegen uitdroging. Geniet van uw maaltijd wanneer u wilt.

Reheat&Defrost
Geniet van de smaak Deze Whirlpool magnetrons beschikken over een 'Reheat&Defrost' functie, waarmee u optimaal kunt blijven genieten van de smaken en aroma's van uw gerechten.

Info van fabrikant

Whirlpool MWP 251 B magnetron

- Inhoud ovenruimte 25 liter
- Jet Start: razendsnel verwarmen
- Jet Defrost: extra snel ontdooien
- Warmhouden
- Rijsfunctie
- Magnetron 900 Watt
- Digitale timer tot 90 minuten
- Uitstekende handgreep
- Draaiplateau Ø 28 cm
- Draaideur, scharnieren links
- 1 bereidingsmethode: Magnetron
- Gemakkelijk te reinigen
- Opwarmen
- Automatische programma's
- Beoordeling aansluitingen: 1400 W
- Kinderslot
- 7 vermogensstanden
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 281x483x414 mm
- Magnetron 900 Watt, 7 vermogens
- 25 L binnenvolume met draaiplateau van 28 cm
- 1 kookmethode: magnetron
- Zwart afwerking, 25 L
- AutoCook
- Elektronische bedieningselementen + Touch
- Langzaam smelten

Specificaties

Kleur
Zwart
Inhoud binnenruimte (liters)
25,00
EAN
8003437861475
Productcode fabrikant
859991556950
Merk
Whirlpool
Soort
magnetron
Installatie
Pak de magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Een magnetron kan eigenlijk overal geplaatst worden, aangezien deze geen warmte produceert. Volg verder de bijgeleverde instructies voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
281 x 483 x 414 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL magnetron MWP 251 B ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag