Whirlpool

Whirlpool FT D 8X3WSY EU warmtepomp droger

Korte beschrijving

De Whirlpool FT D 8X3WSY EU warmtepomp droger heeft de aller zuinigste A+++ label, en een ruim vulgewicht van 8 kg. Bovendien is de droger zeer stil dankzij de Sense Inverter motor (zeer stille koolborstelloze motor)
Lees verder

Warmtepomp droger met 8 kg. trommel

Soort
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
8 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
Bekijk specificaties
De Whirlpool FT D 8X3WSY EU warmtepomp droger heeft de aller zuinigste A+++ label, en een ruim vulgewicht van 8 kg. Bovendien is de droger zeer stil dankzij de Sense Inverter motor (zeer stille koolborstelloze motor)
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Whirlpool FT D 8X3WSY EU warmtepomp droger heeft de aller zuinigste A+++ label, en een ruim vulgewicht van 8 kg. Bovendien is de droger zeer stil dankzij de Sense Inverter motor (zeer stille koolborstelloze motor)

De FT D 8X3WSY EU heeft bovendien 6th sense technologie, Freshcare+ waardoor uw kleding tot 6 uur na het einde van de cyclus fris blijft. Daarnaast is de droger eenvoudig te bedienen dankzij het moderne bedieningspaneel en hoeft u geen tijd meer te besteden aan het schoonmaken van het condensor filter dankzij de Autocleaning condensor filter

6th Sense Technologie
6TH SENSE detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest de juiste tijd voor het droogprogramma. Uw wasgoed is perfect droog en tijd en energieverbruik worden geoptimaliseerd.

FreshCare+
Uw kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over uw kleding weg, dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole. [i] De FreshCare+ behandeling remt de verspreiding van de belangrijkste slechte geurbronnen (in de droger) tot 6 uur na het einde van het drogen. Niet compatibel met programma's die zijn ontworpen voor delicate kledingstukken.

Autocleaning condensor filter
Besteed geen tijd meer aan het schoonmaken van het condensor filter. Door onze nieuwe technologie doet de droger dit voor u!

8 kg capaciteit
Alle ruimte die je nodig hebt. Met 8 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpool droger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

Zeer stil
Ervaar de stilte. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.

Energieklasse A+++
Uitstekende energie-efficiëntie. Met de A+++ energieklasse brengt deze droger je zowel ideale resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.

Premium bedieningspaneel
Moeiteloze bediening. Deze Whirlpool droger bedien je moeiteloos en snel met het moderne en intuïtieve bedieningspaneel.

Sense Inverter Motor
De Sense Inverter motor is een zeer energiezuinige motor die met variabele snelheid werkt. Hierdoor is de motor in staat tot meer geavanceerde prestaties en is speciale zorg voor kledingstukken mogelijk.


Productinfo van fabrikant

Whirlpool FT D 8X3WSY EU droger


- Energieklasse A+++
- Droogcapaciteit: 8 kg
- Wit afwerking
- 6TH Sense-technologie
- Warmtepomptechnologie
- FreshCare+
- Startvertraging 1-24 uur
- Droogtijd
- Instelbare droogteniveaus
- Eco-katoen
- Wol
- Gemengd programma
- Speciaal XXL
- Jeans
- Sport
- Nachtprogramma, een extra stille cyclus
- Anti-kreuk
- Opfrisbal
- Indicatielampje voortgang
- SenseInverter motor
- Zelfreinigend
- Geluidsniveau: 64 dB(A)
- Trommel omgekeerde richting
- Kinderslot
- Indicatielampje filter vol
- Indicatielampje einde cyclus
- Digitale aftelindicator
- Wit deur
- Full-touch tekstdisplay
- Elektronisch bedieningselementen
- Condensatie droger
- Productafmetingen (hxbxd): 849x595x649 mm
- Jaarlijks energieverbruik:175 kWh/jaar
- Flescapaciteit 5 L
- Trommel 120 L

Specificaties

Type
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
8 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
EAN
8003437234873
Productcode fabrikant
869991543790
Merk
Whirlpool
Soort
droger
Kleur
Wit
Kenmerken droger
Zelfreinigende condensor
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse A+++
Energieverbruik
Aller zuinigste A+++ label
Energieverbruik
175 kWh/ jaar
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Geluidsniveau (db)
64,00
Installatie
Sluit het elektra aan op een standaard geaard stopcontact. Door het lage verbruik van een warmtepompdroger mag dit op dezelfde groep als de wasmachine en kunnen beide tegelijkertijd draaien. LET OP: na plaatsing 4 uur wachten voor te gebruiken !
Buitenmaten ( h x b x d )
849 x 595 x 649 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL droger warmtepomp FT D 8X3WSY EU ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc