Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool AKR916IX wand afzuigkap

Whirlpool wand afzuigkap rvs

Afzuigcapaciteit (m3)
352,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

90 cm. brede wandmodel afzuigkap van Whirlpool uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een capaciteit van 352 m3 / uur. De Whirlpool AKR916IX beschikt over 2 x 40 Watt verlichting en is voorzien van een schuif schakelaar.

U kunt het vermogen in stellen in drie verschillende standen. De aluminium vetfilters onder de afzuigkap zijn eenvoudig wasbaar.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool AKR916IX afzuigkap
90 cm breed
Maximale afzuigcapaciteit is 352 m3/h
Uitgevoerd in rvs- Breedte 90 cm
- 1 motor
- Maximum afvoercapaciteit: 352 m³/h
- Maximum recirculatiecapaciteit: 271 m³/h
- 3 snelheden
- Geluidsniveau afvoer: 55-67 dBA
- Verlichting: 2 lampen van 40W
- 3 Aluminium vetfilters, (uitwasbaar)

Optioneel:
- Accessoire: koolstoffilter AMC 946 (in optie)

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
352,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8003437756634
Productcode fabrikant
857891601900
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Schouw model
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 898 x 500 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap AKR916IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag