Whirlpool AKR 559/3 IX afzuigkap wand model, rvs

Belangrijke kenmerken

Afzuigcapaciteit (m3)
428,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool AKR559/3IX is een 90 cm. brede blokmodel afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een afzuigcapaciteit van 428 m3/uur. Deze strak vormgegeven afzuigkap heeft heldere LED verlichting en is voorzien van een geluidsniveau van 65 dB(A).

Via de eenvoudige bediening is het vermogen in meerdere standen in te regelen.

Info van fabrikant

Whirlpool AKR 559/3 IX afzuigkap

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
428,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8003437233210
Productcode fabrikant
859991550660
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Geluidsniveau (db)
65,00
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
622-1152 x 898 x 450 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap wand AKR 559/3 IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Whirlpool

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag