Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool AKR645IX

motorloze onderbouw afzuigkap rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
0,00
Breedte afzuigkap (cm)
59,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Simpele toch mooie afzuigkap. Enige minpuntje is dat heel lang duurt voor de klep zich opent en sluit. Op tijd aanzetten dus! Verder prima kap voor een mooie prijs

Suzanne

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

Motorloze afzuigkap uitgevoerd in een breedte van 60 cm. en voorzien van een aluminium vetfilter. De Whirlpool AKR645IX is een onderbouw uitvoerig welke vrij aan de muur of onder een keukenkast geplaatst kan worden.

De AKR645IX beschikt verder over 2 x 40 Watt verlichting.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool AKR645IX afzuigkap
Motorloos, 60 cm breed
Voorzien van 2 lampen
Uitgevoerd in rvs- Breedte 60 cm
- Motorloos
- Verlichting: 2 lampen van 40W
- 1 Aluminium vetfilter, (uitwasbaar)
- In optie: Schacht AMC 858 IX

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
0,00
Breedte afzuigkap (cm)
59,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8003437780530
Productcode fabrikant
857864501010
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Motorloze afzuigkap
Installatie
Een motorloze afzuigkap is geschikt voor mechanische ventilatie/centrale afzuiging. Belangrijk aandachtspunt hierbij is dat mechanische ventilatie over voldoende afzuigcapaciteit beschikt.
Buitenmaten ( h x b x d )
130 mm x 598 mm x 510

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap motorloos AKR645IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal

Werkt goed.

Simpele toch mooie afzuigkap.

Enige minpuntje is dat heel lang duurt voor de klep zich opent en sluit. Op tijd aanzetten dus! Verder prima kap voor een mooie prijs

Beoordeeld door op 5 juni 2014

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag