Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Steel GP6I-4 inductie kookplaat

Steel inbouw 4-pits inductie kookplaat

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Van het gas af naar inductie. Het gaf geen enkel probleem, enkel heel veel gebruiksgemak. Eten warmhouden, de kookzone vergroten, een timer voor iedere pan. Het kan allemaal en de bediening went (...)

j baas

Bekijk reviews

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Steel GP6I-4 is een 60 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd in een zeer fraai decorloos design. Doordat deze inductie kookplaat geen opdruk heeft is de uitstraling zeer strak. Zeker in combinatie met de facet geslepen randen.

De kookplaat heeft slider bediening aan de voorzijde waarmee in één beweging de vier verschillende zones bediend kunnen worden. Daarmee licht de kookplaat op en wordt in een getal heel duidelijk de gekozen stand weergegeven. Deze inductiekookplaat is verder voorzien van 2 bridge zones (koppelen van de achterste en voorste zone) waardoor een groter kookvlak ontstaat. Ideaal voor grotere pannen etc.

De Steel GP6I-4 beschikt verder over de FreeZone techniek: de kookplaat herkent zelf de grootte en de vorm van de pannen en geeft alleen op dat vlak warmte door. Ideaal, zuinig en veilig.

Info van fabrikant

Steel GP6I-4 kookplaat

- FreeZone technologie: kookplaat herkent automatisch de grootte en de vorm van de pan
- booster & double-booster functie
- 4 zones met ′sliding control′
- maximaal vermogen van de zones: 2,6 kW - 3,7 kW
- 2x brugfunctie,
- Stop&Go-functie,
- aankookautomaat
- timer
- 3 warmhoudstanden: 42°C + 70°C +94°C
- aansluitwaarde: 7,4 kW (2x 230 V)
- zwart glas v.v. facet rand
- formaat: 60 x 53 cm

Garantie:
- 5 jaar garantie

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
Productcode fabrikant
GP6I4
Merk
Steel
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Tiptoets bediening, Zoneloze inductie, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.

Garantie

Bij aankoop van een STEEL kookplaat inductie inbouw GP6I-4 ontvangt u 5 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Daarnaast worden kunststof onderdelen welke gescheurd, afgebroken etc. niet onder de garantieregeling geschaald. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken.
Uw storing zal vervolgens besproken worden met Steel Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Steel Nederland naar u toe zal komen.Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Online aanmelden
Indien gewenst kunt u uw storing ook online aanmelden. Daarmee heeft u directe communicatie met de fabrikant. Gebruikt u voor de aanmelding onderstaande link: Steel service formulier

Contactgegevens Steel Nederland:
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Steel Nederland dan kunt u hen per e-mail bereiken via infonl@steel-cucine.com.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

De steel inductiekookplaat werkt volledig naar tevredenheid

Van het gas af naar inductie. Het gaf geen enkel probleem, enkel heel veel gebruiksgemak. Eten warmhouden, de kookzone vergroten, een timer voor iedere pan. Het kan allemaal en de bediening went erg snel. Blij dat we voor een iets duurdere maar daardoor een kookplaat met veel mogelijkheden zijn gegaan.

Beoordeeld door op 6 januari 2020

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
Hallo, Zit de sparing van 560 mm. midden onder de kookplaat, zodat ik aan weerszijden een gelijke verdeling heb?
1
Ja, deze kookplaat is symmetrisch opgebouwd waardoor - bij plaatsing van de kookplaat in de nis van 56 cm. breed - deze exact in het midden komt te zitten.
Stel uw eigen vraag

Bekijk in winkel

Wij hebben deze Steel GP6I-4 in onze winkel staan !
Kom langs om een beter beeld te krijgen van deze kookplaat.

Nieuwe Brink 20 te Bussum

Maandag08.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag08.00 uur - 18.00 uur
Woensdag08.00 uur - 18.00 uur
Donderdag08.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag08.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag08.30 uur - 17.00 uur
ZondagGesloten
Winkel De Schouw Witgoed in Bussum

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc