Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg TR60IP

4-pits inductie fornuis creme

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg TR60IP is een 60 cm. breed inductie fornuis uitgevoerd in de kleur crème en voorzien van een ruime oven. Dit klassiek vormgegeven fornuis heeft 4 inductie kookzones welke via de knoppen aan de voorzijde bediend kunnen worden.

Naast het instellen van het gewenste vermogen kan hiermee tevens de booster functie (extra vermogen) per zone worden toegewezen. Het kookgedeelte is verder voorzien van automatische herkenning van de panafmeting en heeft een weergave van de resterende warmte.

Oven
Onder het kookgedeelte bevindt een zuinige oven met een energieklasse A label. Deze oven is multifunctioneel en heeft een instelbare temperatuur van 50 tot 260 graden. Deze oven heeft een inhoud van 61 liter en beschikt over een Vapor Clean reinigingsfunctie.

Daaronder bevindt zich een handige opberglade. Het fornuis heeft een aansluitwaarde van 10 kW en dient op een 3-fasen 16A aansluiting geïnstalleerd te worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg TR60IP fornuis

Kookplaat:
Restwarmteindicatie
Automatische herkenning panafmeting
Systeem tegen oververhitting

4 inductie kookzones met boosterfunctie:
Linksvoor: Ø 180 mm, 1,85 kW/ 3,00 kW
Linksachter: Ø 180 mm, 1,85 kW/ 3,00 kW
Rechtsvoor: Ø 145 mm, 1,40 kW/ 2,20 kW
Rechtsachter: Ø 210 mm, 2,30 kW/ 3,70 kW

Oven (multifunctioneel):
Drievoudig glazen ovendeur
Energieklasse A
Geforceerde mantelkoeling
9 functies
Vapor Clean functie
Timer en automatische in- en uitschakeling
Temperatuur instelbaar van 50 - 260°C
Mantelkoeling
Grill element: 2,70 kW
4 kookniveaus
Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
Ever Clean emaille
Netto inhoud: 61 liter
Opberglade onder oven
Totale aansluitwaarde: 10,0 kW

Inclusief:
2 ovenroosters met stop
1 bakplaat (40 mm)

Accessoires:
TPK - Tepanyaki grillplaat
KIT1TR6N - Wandpaneel zwart metaal (60x75 cm)
GT1T-2 - Telescopische geleiders op 1 niveau, geheel uitschuifbaar
GT1P-2 - Telescopische geleiders op 1 niveau, deels uitschuifbaar

Specificaties

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8017709241810
Merk
Smeg
Soort
fornuis
Kleur
Creme
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 1 tot 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
61 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Locatie gas aansluting
n.v.t.
Aansluitwaarde elektra (kW)
10,00
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.

Garantie

Op een SMEG fornuis inductie zwart TR60IP ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
goede middag,

mbt de aansluiting van dit fornuis lees ik in uw informatie dat dit gaat middels 3 fasen 16 Amp., ws dmv een Perilex aansluiting. De installateur wenst echter een aansluiting 3 fasen 25 Amp wat een uitbreiding van de meterkast betekend...
Zou u hier uitsluitsel over willen geven?

Dank en groet,
Theo de Waal
1
Dit fornuis heeft een aansluitwaarde van 10 kW. Bij 230 Volt en 16 Ampere kunt u dus met een 3 fasen aansluiting wegkomen. 3 x 16 x 230 Volt is immers de 11,04 kW die dan aanwezig is. U heeft 'slechts' 10 kW nodig dus u heeft voldoende.
Stel uw eigen vraag