Smeg SR264XGHNLK gas kookplaat

inbouw, met 4 branders

4.75/5  (1 ingevulde reviews)

Specificaties

Soort
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Mooie aankoop en heel blij mee.

Stefanie

Bekijk reviews

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg kookplaat hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SR264XGHNLK is een luxe inbouw gaskookplaat uitgevoerd met vier branders waaronder een superbrander met een vermogen van 3,9 kW links. De kookplaat beschikt verder over een roestvrijstalen vangschaal en daarboven twee gietijzeren pandragers.

Alle branders zijn voorzien van automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de vlammen en thermokoppel vlambeveiliging.

Praktisch verder bij de Smeg SR264XGHNLK is de positionering van de branders. Door de ruit vorm is er extra ruimte voor het plaatsen van de pannen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg SR264XGHNLK inbouw
Gaskookplaat 60 cm
Roestvrijstaal4 branders:
- 1 super brander links 3,90 kW
- 1 sterk brander rechts 2,55 kW
- 1 normaal branders 1,65 kW
- 1 kleine brander 1,05 kW

- Elektronische vonkontsteking in de knoppen
- - Thermobeveiliging
- Emaille pannendragers en branderdeksels
- Gasaansluiting: onderzijde rechtsachter

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8017709213282
Productcode fabrikant
SR264XGHBN
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
30 x 595 x 500 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 50 x 555-560 x 478-482 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inbouw SR264XGHNLK ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Werkt prima!

Mooie aankoop en heel blij mee.

Beoordeeld door op 4 mei 2017

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag