Smeg

Smeg SI5322B inductie kookplaat

Korte beschrijving

De Smeg SI5322B is een 30 cm brede inductie kookplaat uitgevoerd met 2 kookzones. Deze domino kookplaat kan perfect apart, maar ook in combinatie met andere kookplaten uit de domino lijn geplaatst worden.
Lees verder

Inbouw 2-pits inductie kookplaat

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
30,00
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg SI5322B is een 30 cm brede inductie kookplaat uitgevoerd met 2 kookzones. Deze domino kookplaat kan perfect apart, maar ook in combinatie met andere kookplaten uit de domino lijn geplaatst worden.

Beschrijving

De Smeg SI5322B is een 30 cm brede inductie kookplaat uitgevoerd met 2 kookzones. Deze domino kookplaat kan perfect apart, maar ook in combinatie met andere kookplaten uit de domino lijn geplaatst worden.

Beide zones beschikken over een instelbare booster functie voor extra vermogen en een timer functie. Daarmee kunt u de gewenste bereidingstijd per zone instellen, waarna de zone automatisch wordt uitgeschakeld. Praktisch hierbij is ook de kinderbeveiliging en panherkenning functie.

De kookplaat is verder uitgevoerd met facet geslepen randen en weergave van resterende tijd en restwarmte.


Productinfo van fabrikant

Smeg kookplaat SI5322B
Inductiekookplaat 30 cm
Touch Control bedieningFacet geslepen glasplaat


2 inductie kookzones met boosterfunctie:
- Voor: 160 mm, 1,30 kW/ 1,40 kW
- Achter: 210 mm, 2,30 kW/ 3,00 kW

- 9 vermogenniveaus
- Timer met einde kooktijd
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Resttijdindicatie
- Kinderbeveiliging
- Panherkenning
- Automatische herkenning panafmeting
- Restwarmte indicatie
- Automatische uitschakeling i.g.v. onbedekte zone
- Systeem tegen oververhitting

- Aansluitwaarde: 3,60 kW

Inclusief:
- Onderhoudsspatel

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
30,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8017709193386
Productcode fabrikant
SI5322B
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,60
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 40 x 270 x 490 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inductie SI5322B ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag