Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg SFP6401TVX

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SFP6401TVX is een luxe multifunctionele inbouw oven van 60 cm. breed uitgevoerd met een zuinig energieklasse A label. Deze strak vormgegeven oven heeft 15 functies waaronder hetelucht, grill en onder/bovenwarmte.

De oven is verder voorzien van een inhoud van 70 liter en beschikt over een snel voorverwarm functie. Praktisch verder is het grote bereik waarop de oven instelbaar is (30 tot 280 graden) en de eenvoudige bediening. Met de ene draaiknop kies je het gewenste programma, waarna met de andere draaiknop de bijpassende temperatuur geselecteerd kan worden.

Zelfreinigende pyrolyse functie
De SFP6401TVX beschikt over een pyrolyse functie waarmee de oven 'zichzelf kan reinigen'. Gedurende 1 tot 1,5 uur gaat de oven zichzelf op een temperatuur van 450 tot 500 graden schoonbranden. Tijdens dit programma kan de ovendeur niet meer geopend worden en blijft de buitenzijde van de oven handwarm (kinderbeveiliging). Na afloop van het programma hoeven alleen de verkoolde resten onderuit de oven gehaald te worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg oven SFP6401TVX
Multifunctionele oven 60 cm v.v. pyrolyse
Roestvrijstaal
Energieklasse A


- 15 functies
- 2 pyrolyse functies
- Turbohitte
- Compact LCD display
- Elektronische programmeerklok met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- ECO-Logic (Beperkt energieverbruik) optie (2,3 kW)
- Snel voorverwarmen
- Temperatuur instelbaar van 30 - 280°C
- Geforceerde mantelkoeling
- Grill: 1,80 kW
- 5 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, viervoudig glas
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- Automatische uitschakeling verwarmingselement / ventilator bij openen deur
- 1 halogeen lamp
- Netto inhoud: 70 liter
- Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 0,8 kWh
- Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 1,09 kWh
- Aansluitwaarde: 3,00 kW

Inclusief:
- 1 vangschaal (40 mm)
- 1 ovenrooster

Vergelijkbare uitvoeringen:

SFP485N | Zwart

Bijpassende accessoires:

- GT1T-2 | Telescopische geleiders op 1 niveau, geheel uitschuifbaar
GT1P-2 | Telescopische geleiders op 1 niveau, deels uitschuifbaar

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
70,00
EAN
8017709262730
Merk
Smeg
Soort
oven
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw rvs SFP6401TVX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag