Smeg

Smeg SFP6401TVX oven

Korte beschrijving

De Smeg SFP6401TVX is een luxe multifunctionele inbouw oven van 60 cm. breed uitgevoerd met een zuinig energieklasse A label. Deze strak vormgegeven oven heeft 15 functies waaronder hetelucht, grill en onder/bovenwarmte.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg SFP6401TVX is een luxe multifunctionele inbouw oven van 60 cm. breed uitgevoerd met een zuinig energieklasse A label. Deze strak vormgegeven oven heeft 15 functies waaronder hetelucht, grill en onder/bovenwarmte.

Beschrijving

De Smeg SFP6401TVX is een luxe multifunctionele inbouw oven van 60 cm. breed uitgevoerd met een zuinig energieklasse A label. Deze strak vormgegeven oven heeft 15 functies waaronder hetelucht, grill en onder/bovenwarmte.

De oven is verder voorzien van een inhoud van 70 liter en beschikt over een snel voorverwarm functie. Praktisch verder is het grote bereik waarop de oven instelbaar is (30 tot 280 graden) en de eenvoudige bediening. Met de ene draaiknop kies je het gewenste programma, waarna met de andere draaiknop de bijpassende temperatuur geselecteerd kan worden.

Zelfreinigende pyrolyse functie
De SFP6401TVX beschikt over een pyrolyse functie waarmee de oven 'zichzelf kan reinigen'. Gedurende 1 tot 1,5 uur gaat de oven zichzelf op een temperatuur van 450 tot 500 graden schoonbranden. Tijdens dit programma kan de ovendeur niet meer geopend worden en blijft de buitenzijde van de oven handwarm (kinderbeveiliging). Na afloop van het programma hoeven alleen de verkoolde resten onderuit de oven gehaald te worden.


Productinfo van fabrikant

Smeg SFP6401TVX oven

- 15 functies
- 2 pyrolyse functies
- Turbohitte
- Compact LCD display
- Elektronische programmeerklok met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- ECO-Logic (Beperkt energieverbruik) optie (2,3 kW)
- Snel voorverwarmen
- Temperatuur instelbaar van 30 - 280°C
- Geforceerde mantelkoeling
- Grill: 1,80 kW
- 5 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, viervoudig glas
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- Automatische uitschakeling verwarmingselement / ventilator bij openen deur
- 1 halogeen lamp
- Netto inhoud: 70 liter

Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 0,8 kWh
Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 1,09 kWh
Aansluitwaarde: 3,00 kW

Inclusief:
1 vangschaal (40 mm)
1 ovenrooster

Accessoires:
GT1T-2 - Telescopische geleiders op 1 niveau, geheel uitschuifbaar
GT1P-2 - Telescopische geleiders op 1 niveau, deels uitschuifbaar

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
70,00
EAN
8017709262730
Merk
Smeg
Soort
oven
Kenmerken
Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw rvs SFP6401TVX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Luxere Smeg

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag