Smeg SFP6101TVS1 oven inbouw zilver

3.75/5  (1 ingevulde reviews)

Belangrijke kenmerken

Kleur
Zilver
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Smeg Linea lijn

De Linea serie wordt gekenmerkt door een harmonieus, minimalistisch en ergonomisch ontwerp. Alle producten in de Linea-collectie zijn gemaakt uit een combinatie van glas en roestvrijstaal. Dit zorgt voor een reflecterend en opvallend effect. Alle Linea apparaten zijn perfect met elkaar te combineren om zo de ideale invulling op basis van persoonlijke behoefte samen te stellen.
Bekijk Linea assortiment

Ervaring klant

werkt prima en mooi design

Elly van Asten

Bekijk reviews

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SFP6101TVS1 is een scherp geprijsde inbouw oven met pyrolyse functie behorend tot de Linea serie van Smeg en uitgevoerd in de kleur zilver. Deze ruime oven heeft een inhoud van 70 liter waarin op 5 niveaus gerechten bereid kunnen worden.

Met de hetelucht functie is het daarbij ook mogelijk om op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten te bereiden. De SFP6101TVS1 is verder voorzien van een energieklasse A+ label en heeft een snel voorwarm-functie. De temperatuur is digitaal instelbaar van 30 tot 280 graden via de twee draaiknoppen, ondersteund met het LCD display.

Praktisch verder bij de SFP6101TVS1 is de Soft Close deur sluiting, de heldere halogeen binnen verlichting en het zuinige energieklasse A+ label.

Zelf reinigende pyrolyse functie
Met de pyrolyse functie kan de oven zichzelf schoon branden. Tijdens dit programma van 1 tot 1,5 uur wordt met een temperatuur van 450 tot 500 graden de binnenzijde van de oven schoon gebrand, waarna u alleen de verkoolde resten na afloop dient te verwijderen. Dit programma is kindvriendelijk doordat de ovendeur niet te heet wordt en - gedurende het programma - de ovendeur ook op slot gaat.

Info van fabrikant

Smeg SFP6101TVS1 oven

- LCD Display
- 10 functies
- Pyrolyse functie
- Overige functies: Ontdooien op tijd, Rijzen, Sabbath
- Overige opties: Warmhouden, Eco Light
- Snel voorverwarmen
- Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C
- Mantelkoeling
- 5 kookniveaus
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Uitneembare oven deur
- Soft Close systeem
- Ever Clean Emaille
- Halogeenlamp
- Kinderbeveiliging
- Netto inhoud: 70 liter
- Aansluitwaarde: 3000 W

INCLUSIEF:
1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster
1 inzetrooster
1 rooster met stop
Telescopische geleide

Specificaties

Kleur
Zilver
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
70,00
EAN
8017709282158
Merk
Smeg
Assortiment lijn
Smeg Linea
Soort
oven
Soort oven
Elektrische oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw SFP6101TVS1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Prima

werkt prima en mooi design

Beoordeeld door op 19 januari 2022

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag