Smeg

Smeg SF4390MX magnetron met grill

Korte beschrijving

De Smeg SF4390MX is een inbouw magnetron met grill functie uitgevoerd in een nishoogte van 45 cm. Deze magnetron behoort tot de Classici serie en is uitgevoerd met een roestvrijstaal front.
Lees verder

Inbouw magnetron met grill rvs

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Interesse? Vraag prijs aan

Wij doen u graag een passende aanbieding voor deze Smeg magnetron met grill.

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze aanbieding.

   

De Smeg SF4390MX is een inbouw magnetron met grill functie uitgevoerd in een nishoogte van 45 cm. Deze magnetron behoort tot de Classici serie en is uitgevoerd met een roestvrijstaal front.

Beschrijving

De Smeg SF4390MX is een inbouw magnetron met grill functie uitgevoerd in een nishoogte van 45 cm. Deze magnetron behoort tot de Classici serie en is uitgevoerd met een roestvrijstaal front.

De binnenzijde heeft een inhoud van 40 liter en beschikt over drie kookniveau's. Praktisch is de Quick Start optie en de Crisp functie. Daarmee kan bijv. een saucijzenbroodje op een knapperige wijze opgewarmd worden.

De Smeg SF4390MX beschikt verder over een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen ondersteunt met een LCD display. Daarin zit ook een timer verwerkt waarmee de magnetron automatisch in- en uitgeschakeld kan worden.


Productinfo van fabrikant

Smeg magnetron met grill SF4390MX
Compacte magnetron met grill 60 cm
Roestvrijstaal
Nismaat 45 cm


- 7 functies
- 'Baker' (crisp) functie)
- Large LCD display met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Quick Start optie
- Eco Light optie
- ECO-Logic optie
- 3 kookniveaus
- Mantelkoeling
- Grillvermogen: 1500 W
- Magnetronvermogen: 1000 W
- Ovendeur v.v. drievoudig glas
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- 1 halogeen lamp
- Netto inhoud: 40 liter
- Aansluitwaarde: 3,30 kW

Inclusief:
- 1 ovenrooster
- 1 ‘Baker’ (crisp) schaal


Bijpassende accessoires:

CPR315X | Warmhoudlade roestvrijstaal

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
EAN
8017709193546
Productcode fabrikant
SF4390MX
Merk
Smeg
Soort
magnetron met grill
Kenmerken
Crisp met crispschaal
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron met grill uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
554-564 x 445-447 x min. 560 mm.

Garantie

Op een SMEG magnetron met grill inbouw SF4390MX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc