Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Smeg SF4390MX magnetron met grill inbouw rvs

4.25/5  (1 ingevulde reviews)

Belangrijke kenmerken

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
Bekijk specificaties

Smeg Classici lijn

De Classici serie is de eerste esthetische lijn die, in samenwerking met architect Guido Canali, is ontworpen door Smeg en wordt gekenmerkt door bijzonder gebruik van roestvrijstaal en een modern doch tijdloos design. De unieke bedieningsknoppen zijn kenmerkend voor de Classici lijn en zijn terug te vinden op alle Classici apparaten, waardoor de producten perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd.
Bekijk Classici assortiment

Ervaring klant

Prachtige magnetron met grill die uitstekend functioneert. Je moet wel even een kwartier de tijd nemen om goed de gebruiksaanwijzing te lezen, maar daar heb je dan ook veel baat van. Hij is (...)

Edwin

Bekijk reviews

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg magnetron met grill hiervoor de opvolger is.

Beschrijving SF4390MX

Lees verder

De Smeg SF4390MX is een inbouw magnetron met grill functie uitgevoerd in een nishoogte van 45 cm. Deze magnetron behoort tot de Classici serie en is uitgevoerd met een roestvrijstaal front.

De binnenzijde heeft een inhoud van 40 liter en beschikt over drie kookniveau's. Praktisch is de Quick Start optie en de Crisp functie. Daarmee kan bijv. een saucijzenbroodje op een knapperige wijze opgewarmd worden.

De Smeg SF4390MX beschikt verder over een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen ondersteunt met een LCD display. Daarin zit ook een timer verwerkt waarmee de magnetron automatisch in- en uitgeschakeld kan worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg merk informatie Smeg magnetron met grill SF4390MX
Compacte magnetron met grill 60 cm
Roestvrijstaal
Nismaat 45 cm


- 7 functies
- 'Baker' (crisp) functie)
- Large LCD display met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Quick Start optie
- Eco Light optie
- ECO-Logic optie
- 3 kookniveaus
- Mantelkoeling
- Grillvermogen: 1500 W
- Magnetronvermogen: 1000 W
- Ovendeur v.v. drievoudig glas
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- 1 halogeen lamp
- Netto inhoud: 40 liter
- Aansluitwaarde: 3,30 kW

Inclusief:
- 1 ovenrooster
- 1 ‘Baker’ (crisp) schaal


Bijpassende accessoires:

CPR315X | Warmhoudlade roestvrijstaal

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
EAN
8017709193546
Productcode fabrikant
SF4390MX
Merk
Smeg
Assortiment lijn
Smeg Classici
Soort
magnetron met grill
Kenmerken
Crisp met crispschaal
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron met grill uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
554-564 x 445-447 x min. 560 mm.

Garantie

Op een SMEG magnetron met grill inbouw SF4390MX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Uitstekend

Prachtige magnetron met grill die uitstekend functioneert. Je moet wel even een kwartier de tijd nemen om goed de gebruiksaanwijzing te lezen, maar daar heb je dan ook veel baat van. Hij is gemakkelijker dan je aanvankelijk denkt! Toppertje.

Beoordeeld door op 2 november 2020

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder