Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Smeg SC445MCX1

inbouw combi-magnetron rvs

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

De combimagnetron is heel handig verpakt en daardoor ook eenvoudig vanuit de verpakking direct te installeren. Zeker een aanrader!

Menno

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

Scherp geprijsde inbouw combi-magnetron voorzien van zes functies. De Smeg SC445MCX1 beschikt over een timer met einde kooktijd, 5 magnetron standen en een inhoud van 34 liter. Praktisch is het eenvoudig te reinigen rvs interieur en de grote doorsnede van het draaiplateau (32 cm).

De Smeg magnetron SC445MCX1 heeft een maximale temperatuur van 220 graden en is door middel van de twee draaiknoppen i.c.m. het display eenvoudig te bedienen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg combi-magnetron SC445MCX1
Combi-magnetron 60 cm
Roestvrijstaal
Nismaat 45 cm


- 6 functies
- Timer en automatische uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Temperatuur instelbaar tot 200°C
- Kinderbeveiliging
- Rvs interieur
- Mantelkoeling
- Draaiplateau: Ø 32 cm
- Ovendeur v.v. drievoudig glas
- Grillvermogen: 1500 W
- Magnetronvermogen: 1000 W
- Maximaal vermogen: 1850 W
- Netto inhoud: 32 liter
- Standaard meegeleverd:
- Rooster
- Glazen schaal
- Aansluitwaarde: 3,4 kW

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
34,00
EAN
8017709176303
Productcode fabrikant
SC445MCX1
Merk
Smeg
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met draaiplateau
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de combi-magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de combi-magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 450 x 558-568 x min 550 mm.

Garantie

Op een SMEG combi-magnetron inbouw SC445MCX1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal

Aanrader

De combimagnetron is heel handig verpakt en daardoor ook eenvoudig vanuit de verpakking direct te installeren. Zeker een aanrader!

Beoordeeld door op 22 juli 2014

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag