Smeg

Smeg S7212LS2P1 inbouw koelkast

Korte beschrijving

De Smeg S7212LS2P1 is een 122 cm. hoge inbouw koelkast uitgevoerd met een zuinig energieklasse A++ label en voorzien van een inhoud van 173 liter. Deze koeler heeft sleepdeur montage systeem.
Lees verder

Inbouw koelkast nis ± 122,5 cm, sleepdeur

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1224 x 549 x 556 mm.
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg S7212LS2P1 is een 122 cm. hoge inbouw koelkast uitgevoerd met een zuinig energieklasse A++ label en voorzien van een inhoud van 173 liter. Deze koeler heeft sleepdeur montage systeem.

Beschrijving

De Smeg S7212LS2P1 is een 122 cm. hoge inbouw koelkast uitgevoerd met een zuinig energieklasse A++ label en voorzien van een inhoud van 173 liter. Deze koeler heeft sleepdeur montage systeem.

Met behulp van een geleiders sleept de deur van de koelkast langs de deur van de keuken. Op deze wijze worden beide deuren bij het openen van de keukendeur geopend. De S7212LS2P1 is standaard uitgevoerd in een rechtsdraaiende uitvoering, maar kan desgewenst ook naar linksdraaiend omgebouwd worden.

Interieur van de S7212LS2P1
De binnenzijde is voorzien van heldere LED verlichting en heeft 4 verstelbare glazen leggers. Praktisch zijn de degelijke vakken in de binnendeur van de koelkast. Onderin het koelgedeelte zijn twee groentelades geplaatst.

De Smeg S7212LS2P1 is verder voorzien van een laag geluidsniveau van 35 dB en heeft een jaarlijks energieverbruik van 174 kWh.


Productinfo van fabrikant

Smeg S7212LS2P1 koelkast

- Nishoogte 122 cm
- Netto inhoud koelgedeelte: 173 l

Installatie:
- Bevestiging met geleiders
- Omkeerbare deur

Koelgedeelte:
- LED verlichting
- Geïntegreerd vriesvak
- 3 verstelbare glazen leggers
- Binnendeurcompartimenten met metalen steunen
- 1 binnendeurcompartiment met transparant deksel
- Binnendeur moduleerbaar met 4 vakjes

Technische eigenschappen:
- 1 compressor
- Klimaatklasse: SN, N, ST, T
- Nominale aansluitwaarde: 130 W
- Geluidsniveau: 35 dB(A)
- Jaarlijks energieverbruik: 174 KWh

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1224 x 549 x 556 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1225 x min 550 x 560 mm.
EAN
8017709252120
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
173,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 122,5 cm
Geluidsniveau (db)
35,00
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Op een SMEG koelkast inbouw S7212LS2P1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag