Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg PDXS30I1 inductie kookplaat

Smeg inbouw 2-pits inductie kookplaat

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
31,08
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Uit de domino serie afkomstige 30 cm. brede inbouw inductiekookplaat. De Smeg PDXS30I1 is voorzien van 2 inductie zones en beschikt over een display per zone.

Praktisch is het feit dat deze kookplaat gewoon op 230 Volt stopcontact kan worden aangesloten. Ook interessant voor een overdekte buitenkeuken!

Reden outlet:

Dit betreft een nieuwe kookplaat in originele verpakking verpakt, maar uit het assortiment van Smeg Nederland is gegaan. Vandaar deze speciale op=op actieprijs. Bekijk alle outlet acties
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg PDXS30I1
Domino inductie kookplaat 30 cm.
Volledig vlak inbouw te integreren
Roestvrijstaal2 elektronische inductie zones:
- achter 210 mm. doorsnede; 3,1 kW; minimum diameter van de pan 100 mm.
- voor 160 mm. doorsnede; 2,0 kW; minimum diameter van de pan 100 mm.

- Display per zone
- Controlelampje t.b.v. restwarmte aanduiding
- Indicatie minimale pangrootte
- Panherkenning
- Automatische uitschakelijk van onbedekte zone
- Aansluitwaarde 3,1 kW

Inclusief:
- onderhoudsspatel

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
31,08
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8017709122942
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Uniek aansluiting 230 Volt
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,10
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
73 x 310,8 x 578,8 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 73 x 296 x 564 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inductie PDXS30I1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag