Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Smeg MFF01PBEU melkopschuimer retro jaren 50 in de kleur blauw

4.5/5  (1 ingevulde reviews)

Beschrijving MFF01PBEU

Lees verder

De Smeg MFF01PBEU is een melkopschuimer uit de klassieke jaren 50 serie van Smeg. Deze melkopschuimer is uitgevoerd in de kleur pastelblauw, perfect passend bij de andere apparaten uit de retro serie van Smeg.

Met deze melkopschuimer maakt u de heerlijkste melk klaar voor uw kop koffie. De MFF01PBEU heeft meerdere functies voor verschillende resultaten. Zo kunt u kiezen uit verschillende standen voor het opschuimen van warme of koude melk en kunt u kiezen uit fijn schuim en dik schuim. Met de motor van 500 Watt is alles mogelijk.

Info van fabrikant

Smeg merk informatie Smeg melkopschuimer MFF01PBEU
Melkopschuimer
Pastelblauw


- Inductie verwarmingssysteem
- Capaciteit kan: opwarmen 600 ml (2,5 kop), opschuimen 250 ml (1 kop)
- Functies: warme chocolademelk, warme melk, warm en koud schuim 'light', warm en koud schuim 'stevig', plus handmatig warme of koude functie instellen
- Materiaal kan: roestvrijstaal
- Materiaal body: roestvrijstaal
- Materiaal deksel: tritan™
- Materiaal maatbeker: tritan™
- Materiaal handgreep: kunststof
- Anti-slip voetjes
- Afmetingen: BxHxD: 184x251x142 mm
- Gewicht: 1,8 kg
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50 Hz
- Vermogen: 500 W

Specificaties

Kleur
Blauw
Buitenmaten ( h x b x d )
251 x 142 x 184 mm.
EAN
8017709284183
Merk
Smeg
Soort
melkopschuimer
Maximaal vermogen (Watt)
500,00
Extra kenmerken
Retro jaren '50 design

Garantie

Op een SMEG melkopschuimer pastelblauw MFF01PBEU ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Zeer tevreden. Werkt goed

Goed.

Beoordeeld door op 12 januari 2020

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag