Onze webshop is open, de winkel gesloten. Wij bezorgen en installeren gewoon bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie. Bel 035 69 18 115, mail of chat bij vragen.

Smeg KSET6XE2 afzuigkap

vlakscherm afzuigkap

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
520,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse F
Bekijk specificaties

Ervaring klant

De montagehandleiding is vrij beknopt en de uiteindelijke montage kost wat meer tijd dan verwacht. Deze afzuigkap is duidelijk geschikt om in een kast te hangen waarbij hij aan de bovenkant van (...)

Petra

Bekijk reviews

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KSET6XE2 is een vlakscherm afzuigkap geschikt voor plaatsing in een bovenkast van uw keuken. Deze strakke afzuigkap beschikt over een vermogen van 520 m3/uur en heeft heldere halogeen verlichting.

Bij een vlakscherm afzuigkap kunt u het voorste deel via de greeplijst naar voren toe uittrekken. De afzuigkap wordt daarmee ook direct gestart. Het vermogen is op drie verschillende snelheden in te stellen.

Praktisch verder is de mogelijkheid om de Smeg KSET6XE2 om te bouwen naar een recirculatie model. Hiervoor dient u apart de benodigde koolstoffilters mee te bestellen. U hoeft de afzuigkap daarna niet meer op de afvoer naar buiten toe aan te sluiten.

Info van fabrikant

Smeg afzuigkap KSET6XE2
Vlakschermkap 60 cm
Zilvergrijs met rvs front
Energielabel D


- 1 motor, 3 snelheden
- Capaciteit UNI-EN-61591: 270 m³/u (stand 1), 500 m³/u (stand 3)
- Capaciteit P0: 520 m³/u
- Bediening d.m.v. slider
- LED verlichting (2 x)
- Aluminium vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 53 dB(A) (stand 1), 66 dB(A) (stand 3)
- Afvoer: Ø 120 mm
- Jaarlijks energieverbruik: 127 kWh
- Aansluitwaarde: 238 W


Bijpassende accessoires:

KITFC156
| Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
520,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse F
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709279912
Productcode fabrikant
KSET6XE2
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding, sluit het afvoerkanaal aan en monteer de bijbehorende greeplijst óf de greeplijst van uw keuke

Garantie

Op een SMEG afzuigkap vlakscherm KSET6XE2 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Behoorlijke kap, maar hoeveelheid geluid is storend

De montagehandleiding is vrij beknopt en de uiteindelijke montage kost wat meer tijd dan verwacht. Deze afzuigkap is duidelijk geschikt om in een kast te hangen waarbij hij aan de bovenkant van de kast moet worden bevestigd.Dat was niet duidelijk geworden uit de informatie online.

De kast waarin ik hem wilde plaatsen was hoger dan de afzuigkap en daardoor moesten er eerst wat extra aanpassingen worden verricht voordat alles erin gemaakt kon worden. In een open keuken zoals ik heb, valt het geluid dat wordt geproduceerd op stand 1 mij toch behoorlijk tegen. De afzuigcapaciteit is echter prima.

Aangezien ik de herrie toch niet op prijs stel heb ik deze afzuigkap er weer uit gehaald en mijn afzuiging op een andere manier geregeld. Overigens was één van de lampjes al na 4 keer een half uur gebruik kapot. Dat leek me behoorlijk snel.
Kortom een behoorlijke kap als je geen open keuken hebt of je niet stoort aan het geluid en anders zou ik deze niet aanschaffen.

Beoordeeld door op 22 september 2014

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag