Smeg

Smeg KSEG5XSA inbouw afzuigkap

Korte beschrijving

De Smeg KSEG5XSA is een inbouw unit afzuigkap uitgevoerd met een breedte van 52 cm. Deze afzuigkap heeft een vermogen van 691 m3/uur en beschikt verder over heldere LED verlichting (2 lampen).
Lees verder

Inbouw afzuigkap

Afzuigcapaciteit (m3)
691,00
Breedte afzuigkap (cm)
52,20
Energieklasse
Energieklasse C
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg KSEG5XSA is een inbouw unit afzuigkap uitgevoerd met een breedte van 52 cm. Deze afzuigkap heeft een vermogen van 691 m3/uur en beschikt verder over heldere LED verlichting (2 lampen).

Beschrijving

De Smeg KSEG5XSA is een inbouw unit afzuigkap uitgevoerd met een breedte van 52 cm. Deze afzuigkap heeft een vermogen van 691 m3/uur en beschikt verder over heldere LED verlichting (2 lampen).

Een inbouw afzuigkap kan worden geplaatst in een zelf getimmerde schouw of ik een 'standaard' schouw van uw keuken. Voordeel van een inbouwunit is het feit dat de afzuigkap geheel weggewerkt is en dus niet direct in het zicht.

De bediening van de Smeg KSEG5XSA bevindt zich dan ook aan de onderzijde van de kap. Door middel van tiptoetsen kan de gewenste snelheid ingeregeld worden en de verlichting worden geactiveerd.

Desgewenst is het mogelijk om de Smeg KSEG5XSA geschikt te maken voor recirculatie. Hiervoor dient u apart de koolstoffilters mee te bestellen.


Productinfo van fabrikant

Smeg afzuigkap KSEG5XSA
Inbouwunit 52 cm
Roestvrijstaal
Energieklasse C


- 1 motor, 4 snelheden (w.o. Intensief functie)
- Capaciteit UNI-EN-61591: 288 m³/u (stand 1), 559 m³/u (stand 3), 691 m³/u (stand Intensief)
- Capaciteit P0: 691 m³/u
- LED verlichting (2 x)
- Aluminium vetfilters (2 x)
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 54 dB(A) (stand 1), 70 dB(A) (stand 3), 74 dB(A) (stand Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm
- Terugslagklep

- Aansluitwaarde: 285 W

Bijpassende accessoires:

KITFC220 | Koolstoffilter

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
691,00
Breedte afzuigkap (cm)
52,20
Energieklasse
Energieklasse C
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709271343
Productcode fabrikant
KSEG5XSA
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Inbouwmaten ( h x b x d )
297 x 494 x 256 mm.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap inbouw KSEG5XSA ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag