Smeg KSA600HXE afzuigkap

wand model, rvs

3.5/5  (1 ingevulde reviews)

Belangrijke kenmerken

Afzuigcapaciteit (m3)
603,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse B
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Deze gekocht omdat ie precies paste op de schacht van de oude. Na zo’n drie jaar zonder afzuigkap er toch maar weer een werkende opgehangen. En eerlijk gevecht; qua etensluchten maakt het niet (...)

Mickx

Bekijk reviews

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KSA600HXE is een 60 cm. brede afzuigkap uitgevoerd in de het roestvrijstaal en geschikt voor montage aan de wand. Deze schouw model afzuigkap heeft een maximaal vermogen van 603 m3/uur en beschikt over zuinige LED verlichting.

De afzuigkap is in te regelen in drie standen via het bedieningspaneel aan de voorzijde. Praktisch verder is de intensief stand en de uitwasbare filters aan de onderzijde van de afzuigkap. Indien gewenst kunt u de KSA600HXE ook als recirculatie afzuigkap gebruiken. U dient dan de koolstoffilters mee te bestellen en deze aan de binnenzijde van de kap te monteren. De lucht wordt dan aangezogen, gezuiverd door het metaal- en koolstoffilter en vervolgens in dezelfde ruimte weer teruggeblazen.

Info van fabrikant

Smeg KSA600HXE afzuigkap

- Capaciteit: 256 m3 (stand1), 603 m3 (stand 4)
- Energielabel: B
- 3 standen
- Luchtafvoer (150 mm)
- Verlichting: LED 2x
- Touch Control bediening
- Geluidsniveau: 51 dB (stand 1), 66 dB (maximaal)
- Uitneembaar filter
- Vetfilter: aluminium 2 stuks
- Motor: 250 Watt

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
603,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709201586
Productcode fabrikant
KSA600HXE
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Schouw model
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap rvs KSA600HXE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Gewoon oké

Deze gekocht omdat ie precies paste op de schacht van de oude. Na zo’n drie jaar zonder afzuigkap er toch maar weer een werkende opgehangen. En eerlijk gevecht; qua etensluchten maakt het niet héél veel verschil, vind ik. Misschien is onze schacht gewoon te lang.
Maar het licht van de kap daarentegen is geweldig! Alleen daarom al toch heel blij met deze aanschaf.
De levering van De Schouw is vlekkeloos verlopen.

Beoordeeld door op 24 december 2020

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag