Smeg

Smeg KS912XE wand afzuigkap

Korte beschrijving

Sterke blokmodel afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal met glazen bedieningspaneel. De Smeg KS912XE heeft vier verschillende standen en een capaciteit van 820 m3 / uur.
Lees verder

Wand afzuigkap rvs

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse B
Bekijk specificaties
Sterke blokmodel afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal met glazen bedieningspaneel. De Smeg KS912XE heeft vier verschillende standen en een capaciteit van 820 m3 / uur.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

Sterke blokmodel afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal met glazen bedieningspaneel. De Smeg KS912XE heeft vier verschillende standen en een capaciteit van 820 m3 / uur.

Voorzien van halogeen verlichting met dimmer functie en metalen vetfilters welke eenvoudig in de vaatwasser gereinigd kan worden.

Lucht zuiveringsfunctie
De KS912XE beschikt over een speciale lucht zuiveringsfunctie, waarbij de afzuigkap 24 uur op de laagste stand en het laagste geluidsniveau de lucht in de ruimte zuivert, door de lucht in de ruimte op te zuigen en te vervangen met frisse lucht van buitenaf.


Productinfo van fabrikant

Smeg afzuigkap KS912XE
Schouwkap 90 cm
Roestvrijstaal/ glas
Energielabel B- 1 motor, 4 snelheden
- Touch Control bediening
- “Intensief” functie
- Luchtzuiveringsfunctie (24 uur)
- Optie automatische uitschakeling
- Capaciteit UNI-EN-61591: 311 m³/u (stand 1), 756 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 820 m³/u
- LED verlichting (2 x) met dimmerfunctie
- Rvs vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 55 dB(A) (stand 1), 73 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep

- Jaarlijks energieverbruik: 65,5 kWh/ a
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: B
- Verlichtingsefficiëntieklasse: A
- Vetfilterefficiëntieklasse: C

- Aansluitwaarde: 278 W

Vergelijkbare uitvoeringen:

KS912NXE | Roestvrijstaal/ zwart glas


Bijpassende accessoires:

KITFC161
| Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709204099
Productcode fabrikant
KS912XE
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Uitvoering met glas
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap rvs KS912XE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc