Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg KDH12WLD

downdraft afzuigkap

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
570,00
Breedte afzuigkap (cm)
12,00
Energieklasse
Energieklasse A+
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KDH12WLD is een downdraft afzuigkap van 12 centimeter breed met een maximale afzuigcapaciteit van 570 m³ per uur. Deze downdraft is perfect voor gebruik tussen de domino kookplaten van Smeg en zowel te installeren in combinatie met inductie- als met gaskookplaten.

Doordat deze afzuigkap de lucht afzuigt naast de kookplaat, en dus ook naast uw pan, is een uitsparing in het plafond niet meer nodig. Dit scheelt ruimte boven de kookplaat, wat meer kastruimte of een mooie vrije open ruimte als gevolg heeft. Ook heel praktisch aan deze kap: u kunt uw pannen bij gebruik van inductieplaten gewoon van de ene naar de andere plaat schuiven, ook over de afzuigkap heen. Dat scheelt zware pannen tillen.
Handig aan de KDH12WLD is verder de optie automatische uitschakeling. In deze optie kun je een bepaalde tijd instellen dat de afzuigkap nog blijft afzuigen tot hij automatisch uitschakelt.

Tip: Lees het uitgebreide artikel over de KDH12WLD downdraft.

Info van fabrikant

Smeg afzuigkap KDH12WLD
Domino afzuiging 12 cm, randafzuiging
Zwart glas
Energieklasse A+


- 1 motor, 4 snelheden
- Digitaal display, Touch Control
- “Intensief” functie (10 min.)
- Optie automatische uitschakeling
- Capaciteit UNI-EN-61591: 370 m³/u (stand 1), 550 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 570 m³/u
- LED 'Ice' kleur
- Roestvrijstalen vetfilter
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 62 dB(A) (stand 1), 72 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm
- Jaarlijks energieverbruik: 37 kWh/jaar
- Aansluitwaarde: 145 W

Accessoires (optioneel):
- CFKDH12HP Koolstoffilter, incl. metalen omlijsting, kan in vaatwasser worden gereinigd
- CFKDH12STD Koolstoffilter
- FLMSTPKDH12 Metalen Vlambeveiliger, te gebruiken i.c.m. gaskookplaat
- FLTKDH Anti-geur filter, geschikt voor recirculatiekist CFKDH12HP
- GRIDKDH12 Metalen omlijsting geschikt voor standaard koolstoffilter

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
570,00
Breedte afzuigkap (cm)
12,00
Energieklasse
Energieklasse A+
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709277826
Productcode fabrikant
KDH12WLD
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Zwart
Kenmerken afzuigkap
Randafzuiging, Uitvoering met glas
Geluidsniveau (db)
69,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
205 x 115 x 510 mm.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap downdraft KDH12WLD ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag