Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg KAT700HXE wand afzuigkap

Smeg wand afzuigkap rvs

Afzuigcapaciteit (m3)
750,00
Breedte afzuigkap (cm)
69,80
Energieklasse
Energieklasse B
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Mooi strakke kap die niet te veel herrie maakt maar wel doet wat die moet doen. Makkelijk in gebruik en makkelijk zelf te installeren.

Kurver

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KAT700HXE is een strakke 70 cm. brede afzuigkap geschikt voor montage aan de wand. Deze blokmodel afzuigkap beschikt over een rand van 6 cm. dik waarop het digitale bedieningspaneel gemonteerd is. De afzuigkap heeft een maximaal vermogen van 750 m3/uur welke te verdelen is in vier verschillende standen.

Praktisch verder bij deze afzuigkap zijn de twee aluminium vetfilters welke eenvoudig te reinigen zijn. Door middel van een filterindicatie wordt tevens aangegeven wanneer u deze reiniging dient uit te voeren.

De Smeg KAT700HXE is verder voorzien van heldere LED verlichting en heeft een afvoer met een diameter van 150 mm. Dankzij de terugslagklep wordt voorkomen dat koude lucht terug uw keuken ingeblazen wordt.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg afzuigkap KAT700HXE
Schouwkap 70 cm
Roestvrijstaal
Energielabel B


- 1 motor, 4 snelheden
- “Intensief” functie
- Automatische indicatie reinigen/vervangen filters
- Capaciteit UNI-EN-61591: 240 m³/u (stand 1), 603 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 750 m³/u
- LED verlichting (2 x)
- Aluminium vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 46 dB(A) (stand 1), 69 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep

- Jaarlijks energieverbruik: 56,4 kWh/ a
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: B
- Verlichtingsefficiëntieklasse: A
- Vetfilterefficiëntieklasse: D

- Aansluitwaarde: 265 W

Bijpassende accessoires:

KITFC900 | High performance koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie
KITFC999 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
750,00
Breedte afzuigkap (cm)
69,80
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709201531
Productcode fabrikant
KAT700HXE
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap rvs KAT700HXE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Werkt zoals verwacht

Mooi strakke kap die niet te veel herrie maakt maar wel doet wat die moet doen. Makkelijk in gebruik en makkelijk zelf te installeren.

Beoordeeld door op 16 november 2019

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag