Smeg

Smeg K90X2 wand afzuigkap

Korte beschrijving

90 cm. blokmodel afzuigkap uitgevoerd met randafzuiging en voorzien van 2 x 20 Watt halogeen verlichting. De Smeg K90X2 heeft een vermogen van 710 m3/uur instelbaar in verschillende standen.
Lees verder

Wand afzuigkap rvs met randafzuiging

Afzuigcapaciteit (m3)
710,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties
90 cm. blokmodel afzuigkap uitgevoerd met randafzuiging en voorzien van 2 x 20 Watt halogeen verlichting. De Smeg K90X2 heeft een vermogen van 710 m3/uur instelbaar in verschillende standen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

90 cm. blokmodel afzuigkap uitgevoerd met randafzuiging en voorzien van 2 x 20 Watt halogeen verlichting. De Smeg K90X2 heeft een vermogen van 710 m3/uur instelbaar in verschillende standen.

De afzuigkap beschikt verder over randafzuiging welke zorgt voor een aanzienlijk hoger rendement, zonder dat de motor hiervoor harder dient af te zuigen.

Praktisch verder bij de K90X2 is de "Intensief" functie (10 minuten), de elektronische bediening en her zeer lage geluidsniveau.


Productinfo van fabrikant

Smeg K90X2 afzuigkap
Schouwkap 90 cm
Roestvrijstaal
Randafzuiging: 26% hoger rendement
Capaciteit 710 m3 / uur- 1 motor, 4 snelheden
- “Intensief” functie (10 min.)
- Capaciteit UNI-EN-61591: 260 m³/u (stand 1), 635 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 710 m³/u
- Halogeen verlichting (2 x 20 W)
- Rvs vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 48 dB(A) (stand 1), 68 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm
- Aansluitwaarde: 310 W

Accessoires:
- KITFC161 – Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

 

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
710,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709184254
Productcode fabrikant
K90X-2
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850-1050 x 898 x 490 mm.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap rvs K90X2 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc