Smeg HOBD682D inductie kookplaat met afzuiging


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg HOBD682D is een 4-pits inductie kookplaat voorzien van geïntegreerde afzuiging in het midden. Deze kookplaat is 83 cm. breed en beschikt over een Auto-Vent systeem. Praktisch verder bij deze hood-in-hob is de directe en eenvoudige touch control bediening.

De kookplaat heeft een strak design voorzien van een rechte rand en beschikt over een slider bediening waarmee elke zone direct ingeregeld kan worden.

De afzuiging in het midden heeft een vermogen van 750 m3/uur en beschikt over een laag geluidsniveau waardoor het koken als prettig ervaren wordt. Zeker in combinatie met de hoofdruimte doordat een aparte afzuigkap niet meer nodig is.


Smeg hood-in-hob: een ideale oplossing

Smeg hood-in-hob: een ideale oplossing
Hood-in-hob: een ideale oplossing
De Smeg Hobd is een inbouw- of opbouw combinatie van een afzuigkap met inductie kookplaat, afgewerkt met een volledig zwart glazen plaat. Het ontwerp biedt grote flexibiliteit, omdat er geen beperkingen zijn waar deze in de keuken geplaatst kan worden. Zelfs instlalatie voor een raam of in een kookeiland is mogelijk.

Deze indrukwekkende hood-in-hob, met een breedte van 83 cm, bestaat uit inductiezones aan beide zijden en een gietijzeren rooster in het midden dat de krachtige geïntegreerde afzuigventilator beschermt. Dit unieke afzuigsysteem trekt stoom en dampen snel en efficiënt door het rooster naar beneden; veel sneller dan een traditionele kap.

Er zijn 8 ventilatorsnelheden om uit te kiezen, plus 2 intensieve snelheden ideaal voor wanneer nog snellere afzuiging nodig is.
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Deze afzuigkap in kookplaat kan zowel met een normaal kanaalsysteem naar buiten als in de recirculatieconfiguratie worden gebruikt. Met deze laatste zuivert een speciaal ontworpen kit ( KITF6HOBD ), bestaande uit keramische filters, kookdampen, wat betekent dat er geen rookafvoer nodig is: de kit kan ook worden geïnstalleerd in de meest moderne keukens, met een basis van slechts 6 cm in hoogte.

Uitgerust met een uiterst efficiënt, hoogwaardig vetfilter dat in de vaatwasser kan worden gewassen, heeft Hobd ook het speciale AquaProof Engine & Two Liquid-collectorsbeveiligingssysteem , waardoor reiniging eenvoudig is en elk risico wordt verwijderd in geval van onopzettelijk morsen van vloeistoffen.
Hoogwaardige inductie kookzones
Hoogwaardige inductie kookzones
De 4 inductiekookzones kunnen worden gecombineerd in 2 Multizones om flexibele kookzones te creëren voor meerdere of grotere pannen. De optie Auto Vent betekent dat de inductiezones automatisch worden ingeschakeld met de meest geschikte snelheid, afhankelijk van de hoeveelheid stoom die tijdens het koken wordt geproduceerd. De extractie snelheid wordt dan tijdens het hele kookproces aangepast.

Omdat er geen verschil is in de hoogte van het oppervlak, kunnen pannen zonder obstakels eenvoudig over de kookplaat verplaatst worden.

Info van fabrikant

Smeg inductie kookplaat met afzuiging HOBD682D
Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging 83 cm
'Hood-in-hob' v.v. Auto-Vent
Touch Control bediening
Rechte rand
Vlak glas


4 inductie kookzones met boosterfunctie:
- Rechts (Multizone): 370x230 mm, 2,10 kW/ 3,70 kW
- (verdeling Multizone: 2 x 185x230 mm, 2,10 kW/ 3,70 kW
- Links (Multizone): 370x230 mm, 2,10 kW/ 3,70 kW
- (verdeling Multizone: 2 x 185x230 mm, 2,10 kW/ 3,70 kW
- Midden: Geïntegreerde afzuiging:
- 8 snelheden plus intensieve afzuiging
- Capaciteit P0: 750 m3/h
- Geluidsniveau: 42 dB (stand 1), 66 dB (stand 8) en 78 dB (intensief)
- 1 vetfilter rvs
- Indicator vervangen filter
- Energieklasse: A++

Inductie kookzones:
- 9 vermogen niveaus
- Auto-Vent
- Multizone optie
- Warmhoudfunctie
- Sudderfunctie
- Au bain-marie functie
- Pauze optie
- Timer met einde kooktijd
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Resttijdindicatie
- Kinderbeveiliging
- Panherkenning
- Automatische herkenning panafmeting
- Restwarmteindicatie
- Automatische uitschakeling i.g.v. onbedekte zone
- Systeem tegen oververhitting/ overkoken
- Aansluitwaarde: 7,6 kW


Bijpassende accessoires:

GRIDDLE | Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie
FLTHOBD | Koolstoffilter i.c.m. recirculatiekit KITF6HOBD
KITEHOBD | Afvoerbuis (optioneel)
KITF6HOBD | Recirculatiekit: afvoerbuis, anti-geur filter, rvs rooster voor afwerking plint

Specificaties

Type
Inductie kookplaat met afzuiging
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
83,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8017709279783
Productcode fabrikant
HOBD 682 D
Merk
Smeg
Soort
inductie kookplaat met afzuiging
Kenmerken
Tiptoets bediening, Zoneloze inductie
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,60
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
... x 830 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
101 x 802-803 x 492-493 mm.

Garantie

Op een SMEG inductie kookplaat met afzuiging inbouw HOBD682D ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag